تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی کشور نافی تعامل سازنده با جهان نیست
26 خرداد 1400 - 9:53
شناسه : 8459
1

ایسنا/قزوین یک فعال سیاسی گفت: در انتخابات پیش رو فردی موفق می‌شود که معتقد به استقلال بوده و تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی کشور داشته باشد و این نافی برقراری ارتباط و تعامل سازنده و جایگاه برابر با کشورهای دیگر در دنیا نیست. ابوالفضل معصومی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به‌ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات تصریح […]

پ
پ

ایسنا/قزوین یک فعال سیاسی گفت: در انتخابات پیش رو فردی موفق می‌شود که معتقد به استقلال بوده و تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی کشور داشته باشد و این نافی برقراری ارتباط و تعامل سازنده و جایگاه برابر با کشورهای دیگر در دنیا نیست.

ابوالفضل معصومی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به‌ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات تصریح کرد: همان‌طور که همه بزرگان و صاحب‌نظران اظهارنظر کردند و طبق آیات قرآن کریم سرنوشت هر کشور و ملتی به دست خود مردم رقم می‌خورد، ما نیز به‌عنوان آحاد جامعه‌ای که حضرت امام خمینی (ره) بنیان‌گذار آن هستند در مقاطع مختلف برای تعیین سرنوشت خودمان باید حاضر شویم و بارأی خود مسئولین و تصمیم‌گیرندگان مختلف ازجمله اعضای شورای شهر و روستا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رئیس‌جمهور را انتخاب کنیم.

وی افزود: حضور حداکثری مردم می‌تواند مبین این باشد که جمع بیشتری از مردم به سرنوشت خودشان علاقه‌مند هستند، برخی می‌گویند حضور ما چه تأثیری دارد؟ شاید این نگاه ناشی از دلخوری‌ها و گلایه‌مندی از برخی مسئولین باشد، عدم شرکت ما یک نوع انتخاب و موضع‌گیری است، اگر ما حضور پیدا نکنیم افراد دیگری به‌جای ما حضور پیدا می‌کنند و برای ما تصمیم می‌گیرند، بنابراین این امر خیلی پسندیده نیست و جایگاهی ندارد درواقع عدم حضور خودش یک نگاه و تفکر است که در پی آن اختیارمان را به دست افراد دیگر می‌دهیم.

این فعال سیاسی بیان کرد: توجیه منطقی برای این حرف وجود ندارد و در هر شرایطی ما باید اختیار داشته باشیم، خودمان تصمیم بگیریم و این اختیار را به دیگران واگذار نکنیم، اگر در مقطعی از تاریخ انتخاب ما اشتباه بوده می‌توانیم با درایت، تحقیق و تفحص اشتباه خود را اصلاح کنیم و درنتیجه انتخاب درست داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همه انتخابات‌ها جایگاه و اهمیت ویژه خودش را دارد اما این دوره نسبت به ادوار گذشته به دلیل بروز اتفاقات ریزودرشت در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری گذشته و رکورد زنی برخی از شاخص‌ها تفاوت دارد، به‌خصوص در حوزه معیشت مردم و اقتصاد گلایه‌مندی عمیقی در لایه‌های مختلف اجتماعی وجود دارد که همین امر نشان‌دهنده اهمیت این انتخابات است.

معصومی‌فر یادآور شد: دیدگاه‌های متفاوت در بحث سیاست خارجی و جهت‌گیری‌های کلان اجتماعی و اقتصادی در این دوره بیش‌ازپیش دیده می‌شود که همه آن‌ها برای ما تجربه است، در حوزه سیاست خارجی برجام، تعامل و ارتباط با دنیا، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها و اینکه آن‌ها در برخوردشان با ما صادق بودند یا نه، تجربه گران‌سنگی است.

وی تأکید کرد: اهمیت این دوره از انتخابات در این است که آیا ما باید در تعامل با دنیا هر آنچه بر ما تحمیل کردند بپذیریم یا استقلال خود را حفظ کنیم و اجازه ندهیم بیگانگان در سرنوشت ما حاکم شوند؟ با استفاده از تجربه هشت سال گذشته تفکری می‌تواند در انتخابات پیش رو موفق شود که معتقد به استقلال و تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی کشور باشد و این نافی برقراری ارتباط و تعامل سازنده و جایگاه برابر با کشورهای دیگر در دنیا نیست؛ می‌تواند ارتباط وجود داشته باشد اما درعین‌حال نباید استقلال و تکیه به توان داخلی، جوانان و استعداد و توانمندی منابع داخلی را فراموش کنیم، آنچه می‌تواند ما را از تنگناها نجات دهد تکیه‌بر توان داخلی و ظرفیت‌های داخل کشور است.

فردی که انتخاب می‌کنیم از جنس مردم باشد

این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به شاخص‌های انتخاب اصلح از منظر مقام معظم رهبری، تصریح کرد: اهم شاخصه‌ها این است که فردی انتخاب شود که از جنس مردم باشد، این کشور متعلق به آحاد مردم است و باید ببینم که مردم مطالباتشان چیست؛ مهم‌ترین ویژگی و شاخصه کاندیدای اصلح، مردمی بودن است.

وی یادآور شد: اعتماد به توانمندی، اتکا به ظرفیت داخلی و قطع امید از اینکه بیگانگان می‌توانند مشکلات را حل کنند از ویژگی‌های مهم کاندیدای اصلح است، خصوصیت مبارزه با فساد و رانت و اختلاس، روحیه مبارزه با فساد از شاخصه‌های دیگری است که می‌تواند راهگشا باشد، در صدر همه این‌ها خداباوری قرار دارد نظام ما مبتنی بر باورها و آموزه‌های دینی است اگر کسی اعتقاد و باور به معاد و مبدأ نداشته باشد هر خطا و قصوری برایش جایز است.

معصومی‌فر خاطرنشان کرد: فرد می‌تواند هر خطایی را مرتکب شود و از آن ابایی نداشته باشد اما کسی که اعتقاد به مبدأ و معاد داشته باشد معتقد است که حساب‌وکتابی در کار است بنابراین سیستم رضایت درونی دارد و نهایت تلاشش را می‌کند که حقوق دیگری را پایمال نکند و مهم‌ترین مسئولیت خودش را خدمت به خلق می‌داند.

وی در ادامه با اشاره به انتخابات شورای شهر، بیان کرد: شورای شهر ازجمله نهادهایی است که جایگاه آن در قانون مشخص‌شده است، میران تأثیرگذاری بر سرنوشت مردم و کارکردهایی که در قانون نوشته‌شده روشن است و جایگاه آن در قانون به‌درستی ترسیم‌شده است.

این فعال سیاسی تأکید کرد: در ادوار گذشته کسانی در این مسئولیت‌ها قرار گرفتند که شاید صلاحیت، تخصص و مسئولیت‌پذیری لازم را نداشتند بنابراین خروجی عملکرد آن‌ها مطلوب نظر مردم نیست و گلایه‌مندی‌های فراوانی را مردم از عملکرد شورا و شهرداری دارند، در بسیاری از مناطق نیز اعضای شورا به انحراف کشیده شدند و شاهد دستگیری برخی از اعضای شورای شهر در برخی از شهرها بودیم.

وی اظهار کرد: مردم باید با چشم‌ باز جست‌وجو و در بین کاندیداها فردی را انتخاب کنند که خداباوری و اعتقاد به معاد و مسئولیت‌پذیری با نیت خدمت به مردم داشته باشد، همچنین باید تجربه و تخصص لازم برای اداره شهر را داشته باشد صرف اینکه فرد قهرمان ورزشی است یا در بخش‌های دیگر موفق شده است دلیل خوبی نیست که به‌عنوان عضو شورا انتخاب شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.