توضیحات دانشگاه شهید رجایی درباره اخراج دانشجویان
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درباره خبر «اخراج برخی دانشجویان» توضیحاتی داد و اعلام کرد:این موضوع هیچ ارتباطی با وضعیت انضباطی، حراستی، گزینشی یا گرایش سیاسی دانشجویان نداشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار اخباری مبنی بر اخراج دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در فضای مجازی این دانشگاه اعلام کرد: پایش وضعیت آموزشی دانشجویان یکی از روندهای متداول دانشگاههاست که در جهت ساماندهی امور آموزشی و ایجاد نظم و انضباطی آموزشی دانشجویان و به منظور کیفیت بخشی آموزشی صورت می گیرد.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز مانند اکثر دانشگاهها در ابتدای هر نیمسال و پس از اتمام فرآیند انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان و ترمیم واحدها از سوی کارشناسان گروههای آموزشی در هر دانشکده، شناسایی مشکلات آموزشی دانشجویان، از سوی کارشناسان خبره معاونت آموزشی و با نظارت مدیران این حوزه با بررسی انتخاب واحدهای انجام میشود که با این کار فرآیند پایش وضعیت آموزشی تکمیل میشود.
در پایان این پایش، دانشجویانی که در شرایط «اخراج آموزشی» باشند وضعیت تحصیلی آنان در سامانه آموزشی گلستان (سامانه اتوماسیون آموزشی دانشگاه)، به حالت «اخراج آموزشی بدون تسویه» تغییر پیدا کرده و به صورت خودکار پیامکی برای اطلاع دانشجو از وضعیت تحصیلی خود ارسال می شود تا جهت پیگیری امور به آموزش دانشگاه مراجعه کند.
از جمله مواردی که مطابق آییننامه آموزشی مصوب و ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منجر به اخراج آموزشی دانشجو میشود، «تعداد نیمسالهای مشروطی بیش از حد مجاز» یا «تأخیر در تصویب پیشنهاده(پروپزال) رساله یا پایاننامه» یا «طولانی شدن سنوات تحصیلی بیش از حد مجاز» تعیین شده در آییننامه آموزشی است.
بدیهی است این قبیل از دانشجویان میتوانند پس از دریافت پیامک با مراجعه به معاونت آموزشی دانشگاه، در صورت وجود مدارکی که دلالت بر شرایط خاص دانشجو و خارج از اختیار بودن مشکلات پیش آمده داشته باشد، مدارک مربوط به شرایط خاص خود را در سامانه سجاد بارگذاری و پس از طرح و بررسی موضوع در کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه، مطابق آیین نامههای آموزشی و آیین نامه موارد خاص موجود درباره دانشجو تصمیم گیری خواهد شد.
"دانشجومعلمان 91 و 92" در انتظار کارت پایان خدمت
همچنین وضعیت آموزشی دانشجویانی که در موعد مقرر «انتخاب واحد» نکرده یا جهت «تمدید سنوات تحصیلی» اقدام نکرده باشند، در پایان فرآیند پایش وضعیت آموزشی، از حالت «مشغول به تحصیل» به حالت «انصراف بدون تسویه» تغییر میکند تا دانشجو برای پیگیری و تعیین وضعیت آموزشی خود ترغیب شود.
متأسفانه در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 برخی از دانشجویان از این موضوع سوء استفاده کرده و در مورد این اقدام قانونی و متداول دانشگاه که صرفاً با رویکرد آموزشی و بر اساس مواد آییننامه و مقررات آموزشی مصوب و ابلاغی وزارت علوم انجام شده است، در شبکههای اجتماعی مختلف شائبههایی مبنی بر «اخراج دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی» ایجادکردهاند.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با قطعیت اعلام میکند که مطالب منتشر شده در کانالها و گروههای مذکور، ناصحیح بوده و تغییر وضعیت آموزشی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در سامانه گلستان، صرفاً به دلیل مشکلات آموزشی دانشجویان و وفق مقررات و آییننامههای آموزشی وزارت علوم صورت گرفته است و هیچ ارتباطی با وضعیت انضباطی، حراستی، گزینشی یا گرایش سیاسی دانشجویان نداشته است.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به تمامی دانشجویان، معلمان و مخاطبان این اطمینان را میدهد که دغدغهای جز تربیت دبیرانی متعهد، متخصص، ماهر و مجرب نداشته و در این مسیر تمام توان خود را مصروف داشته و خواهد داشت و همواره همراه آنان بوده و خواهد بود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه