تصاویر آماده‌سازی 2ماهواره ایرانی برای پرتاب با "سایوز"روسیه
12 آبان 1403 - 9:26
شناسه : 73856
1

تصاویر آماده‌سازی ۲ماهواره ایرانی برای پرتاب با "سایوز"روسیه نخستین تصاویر از ماهواره‌های بخش خصوصی با نام‌های "کوثر" و "هدهد" که قرار است تا چند روز آینده با ماهواره‌بر سایوز روسی پرتاب شود، منتشر شد. – اخبار ویژه نامه‌ها – به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، 2 ماهواره ساخت بخش خصوصی کشورمان با نام‌های […]

پ
پ

تصاویر آماده‌سازی ۲ماهواره ایرانی برای پرتاب با "سایوز"روسیه

نخستین تصاویر از ماهواره‌های بخش خصوصی با نام‌های "کوثر" و "هدهد" که قرار است تا چند روز آینده با ماهواره‌بر سایوز روسی پرتاب شود، منتشر شد.

– اخبار ویژه نامه‌ها –

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، 2 ماهواره ساخت بخش خصوصی کشورمان با نام‌های "کوثر و هدهد" روز جمعه 20 مهر ماه جاری برای ارسال به فضا به روسیه ارسال شدند و روز سه‌شنبه 15 آبان‌ماه با ماهواره‌بر سایوز روسی به فضا پرتاب می‌شوند.

این پرتاب، نخستین تلاش بخش خصوصی فضایی کشور برای تولید و پرتاب ماهواره به فضا است که یک گام جدی در صنعت فضایی ایران محسوب می‌شود.

ماهواره کوثر با مأموریت کشاورزی دقیق و نقشه‌برداری و ماهواره هدهد نیز یک ماهواره مخابراتی اینترنت اشیا و آماده پرتاب هستند.

ساخت ماهواره سنجشی «کوثر» از سال 1398 آغاز شده بود و ماهواره «هدهد» نیز که حاصل بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته به‌کاررفته در «کوثر» است، در مدت زمان کم و تنها در یک سال طراحی و ساخته شد. نکته حائز اهمیت این است که این دو دستاورد بزرگ توسط گروهی از جوانان ایرانی با میانگین سنی 25 سال در یک شرکت فناور ایرانی بخش خصوصی به ثمر نشسته است.

ماهواره کوثر

ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی با وضوح تصویر بالاست که برای کاربردهای متنوعی از جمله کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و مدیریت بحران طراحی شده است. تصاویر باکیفیت تهیه‌شده توسط این ماهواره، امکان پایش دقیق تغییرات محیطی، شناسایی مناطق آسیب‌دیده بر اثر بلایای طبیعی و برنامه‌ریزی بهتر برای توسعه پایدار را فراهم می‌کند. از جمله ویژگی‌های کلیدی این ماهواره می‌توان به وضوح تصویر بالا، کاربردهای متنوع و ساخت داخلی آن اشاره کرد.

ماهواره هدهد

ماهواره هدهد یک ماهواره کوچک با کاربردهای ارتباطی است که برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی ماهواره‌ای و اینترنت اشیا طراحی شده است. این ماهواره می‌تواند در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور که دسترسی به شبکه‌های ارتباطی زمینی محدود است، خدمات ارتباطی ارائه دهد. از جمله ویژگی‌های کلیدی این ماهواره می‌توان به ابعاد کوچک، کاربردهای ارتباطی و مناسب بودن آن برای مناطق دورافتاده اشاره کرد.

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

اخبار هوا و فضا ,

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.