علنی به نقل از ایسنا /قم در راستای اجرای فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و افزایش توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی، تاکنون ۲۶ وبینار آموزشی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم برگزار شده است.
نام جهاد دانشگاهی اولین بار در تابستان سال ۱۳۵۹ و در پی تعطیلی دانشگاهها بر اثر وقوع حرکت انقلاب فرهنگی و با هدف بـازسـازی و بهبـود فضـای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها مطرح شد و مدتی بعد از تشکیل آن، جهاد دانشگاهی تبدیل به پلی میان دانشگاه، بخش صنعتی و خدماتی کشور شد و با توجه به مشکلات اقتصادی در چند سال اخیر، این نهاد انقلابی گامی در راستای ساماندهی، توسعه و مدیریت مشاغل خانگی برداشته است.
در این باره یاسر شریفی، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم، در گفتوگو با علنی به نقل از ایسنا عنوان کرد: از ابتدای شروع طرح تاکنون کارگاههای متعددی به صورت حضوری و مجازی توسط دبیرخانه طرح با همکاری و تعامل موسسات، اساتید و پیشرانهای طرح انجام شده است.
وی بابیان اینکه این کارگاه ها در سه سطح عمومی، تخصصی و مهارتی ویژه متقاضیان ثبت نام شده در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برگزار شده است، گفت: علاوه بر آموزشهای حضوری که در مرکز آموزشی جهاددانشگاهی قم و در سطح کارگاههای تولیدی پیشرانهای طرح و نیز در سطح محلات استان برگزار شده است و به جهت شیوع ویروس کووید۱۹ و محدودیت برگزاری کلاسهای حضوری و برای حفظ سلامت متقاضیان، تاکنون ۲۶ کارگاه نیز به صورت مجازی (وبینار) در این طرح برگزار شده است و متقاضیان از این آموزشها بهره مند شده اند.
شریفی افزود: بازاریابی و فروش، مدیریت ارتباط با مشتری، خلاقیت و ایده پردازی، شبکه سازی، کسب درآمد از شبکه های اجتماعی، زنجیره ارزش در مشاغل خانگی، نحوه راه اندازی فروشگاه های مجازی، مهارتهای کار تیمی در کسب و کار، مفاهیم مشاغل خانگی و… از جمله آموزش هایی بوده که به متقاضیان ارائه شده است.
وی ادامه داد: این آموزشها در راستای افزایش توانمندسازی اقتصادی متقاضیان و افزایش مهارت آنها در کسب وکارهایشان طراحی شده است در همین راستا جهت آموزش متقاضیان از اساتید مجرب، خبره و نیز پیشرانهای طرح و مدیران کسب وکارهای موفق استان قم استفاده شده است. همچنین پس از ارائه آموزشهای لازم به متقاضیان و هماهنگی با پیشران طرح به بازار اتصال پیدا میکنند.
شریفی اظهار کرد: باتوجه به اینکه در نقشه جامع علمی کشور یکی از مأموریتهای جهاد دانشگاهی ارائه آموزشهای مهارتی است و با مصوبهای که به تأیید کمیته اشتغال استان قم رسید گواهینامههای مهارتی صادره از سوی جهاددانشگاهی قم نیز در تشکیل پرونده طرحهای مشاغل خانگی مورد تأیید قرار گرفته است لذا متقاضیانی که آموزشهای لازم را سپری نمایند و موفق به اخذ گواهینامه شوند میتوانند از این مزیت نیز استفاده نمایند.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم بیان کرد: این طرح به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در ۳۱ استان حال اجرا است.
انتهای پیام
صفحه اصلی » گروه » اخبار اقتصادی
علنی به نقل از ایسنا /قم در راستای اجرای فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و افزایش توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی، تاکنون ۲۶ وبینار آموزشی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم برگزار شده است. نام جهاد دانشگاهی اولین بار در تابستان سال ۱۳۵۹ و در پی تعطیلی دانشگاهها بر اثر وقوع […]
ثبت دیدگاه