این سبزی‌ها را قبل از خوردن بپزید
23 آذر 1401 - 18:29
شناسه : 55337
4

این سبزی‌ها را قبل از خوردن بپزید _گوجه فرنگی اگرمی‌خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است، بهره ببرید، آن را بپزید. _اسفناج سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ خواهد شد. _سیب‌زمینی اینطور ثابت شده که مصرف سیب‌زمینی پخته یا آب‌پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می‌کند. […]

پ
پ

این سبزی‌ها را قبل از خوردن بپزید

_گوجه فرنگی

اگرمی‌خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است، بهره ببرید، آن را بپزید.

_اسفناج

سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ خواهد شد.

_سیب‌زمینی

اینطور ثابت شده که مصرف سیب‌زمینی پخته یا آب‌پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می‌کند. در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون دارد.

_هویج

سطح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ. می‌شود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می‌یابد.

_مارچوبه

اگر می‌خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید

_بروکلی

بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است.

خواص آنتی اکسیدانی کلم بروکلی بسیار معروف است. همچنین منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ‌های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می‌دهد.

تحريريه چاره نیوز

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.