ایرانیها بیش از ۴۰ نوع پلو را بلدند بپزند و ماجرا این است: «برخی از پژوهشگران پلو را کشف مهم آشپزان ایرانی میدانند و معتقدند که هیچ ملتی آن را به خوبی ایرانیان درست نمیکنند. ایرانیان قدیم خیال میکردند برنج را «برزویه طبیب» در زمان «انوشیروان ساسانی» بههمراه کتاب «کلیله و دمنه» از هند به ایران آورده است. از آنموقع هم خیلی طول کشید تا برنج بشود غذای اصلی ایرانیها.
ایرانیها بیش از ۴۰ نوع پلو را بلدند بپزند و ماجرا این است: «برخی از پژوهشگران پلو را کشف مهم آشپزان ایرانی میدانند و معتقدند که هیچ ملتی آن را به خوبی ایرانیان درست نمیکنند. ایرانیان قدیم خیال میکردند برنج را «برزویه طبیب» در زمان «انوشیروان ساسانی» بههمراه کتاب «کلیله و دمنه» از هند به […]
ثبت دیدگاه