انتخاب بهتر برای تیم ملی
21 مهر 1400 - 16:27
شناسه : 29274
1

«تیم ملی با تساوی برابر کره جنوبی صدرنشینی‌اش را حفظ کرد اما از یاد نبریم که ما دو امتیاز از بازی خانگی مقابل کره را از دست داده‌ایم و حالا باید درباره حفظ صدرنشینی به بازی در کره‌ جنوبی فکر کنیم و آن بازی را سرنوشت‌ساز بدانیم.» به گزارش علنی، روزنامه ایران ورزشی نوشت: «دراگان […]

پ
پ

«تیم ملی با تساوی برابر کره جنوبی صدرنشینی‌اش را حفظ کرد اما از یاد نبریم که ما دو امتیاز از بازی خانگی مقابل کره را از دست داده‌ایم و حالا باید درباره حفظ صدرنشینی به بازی در کره‌ جنوبی فکر کنیم و آن بازی را سرنوشت‌ساز بدانیم.»
به گزارش علنی، روزنامه ایران ورزشی نوشت: «دراگان اسکوچیچ دوباره می‌تواند تعداد بازی‌هایی که پیروز شده را بشمارد و این تساوی خانگی را هم در کنار آنها بگذرد و از آمار بدون شکست حرف بزند یا تصور کند که کسانی می‌خواهند جایگاه سرمربیگری تیم ملی ایران را از او بگیرند اما این حرف‌ها به کار کنفرانس‌های خبری می‌آید و در میدان مسابقه موضوعات مهم‌تری در جریان است که تکلیف بررسی یک مربی را روشن می‌کند. کارکردن به جای شمردن انتخاب بهتری است. اسکوچیچ مثل ثروتمندی شده که هر بار پول‌هایش را می‌شمارد.
با این کنایه باید درباره تیم ملی نوشت که خط میانی با یک معجزه هم می‌تواند از خط دفاع فاصله‌ای غیرمنطقی داشته باشد و هم ارتباطش با خط حمله تنظیم نیست و نه تنها فاصله‌ دارد بلکه رابطه‌ هم ندارد.
عجب این که سعید عزت‌اللهی، هافبک دفاعی تیم باید این هر دو کار را برای خط دفاع و حمله انجام دهد و اگر چه او بهترین بازیکن زمین بود اما تعریف وظیفه‌ای دو سویه برای او، این پرسش را ایجاد می‌کرد که هافبک دیگر در کنار او چرا نباید بازیساز تیم ملی باشد؟ وظایف سعید تعریف هم نشده بود بلکه او چاره‌ای نداشت جز این که – تنها – باری را بر دوش بکشد که وظیفه دو نفر است.
خط دفاع تیم ملی عملکرد قابل دفاعی ندارد. ترکیب محمدحسین کنعانی‌زادگان و شجاع خلیل‌زاده بهترین انتخاب برای تیم ملی نیستند و سرمایه‌گذاری اسکوچیچ برای ساختن مرکز خط دفاع با این دو نفر هر بار بیشتر بیننده را دچار تردید می‌کند. یک بار خلیل‌زاده باید پشت سر مهاجم حریف بدود و بار دیگر کنعانی‌زادگان.
تیم ملی در کناره‌های خط دفاع هنوز به نتیجه‌ای قطعی نرسیده است. صادق محرمی اگر چه یار اصلی جناح راست است اما هنوز به بازیکن درجه‌اولی برای تیم ملی تبدیل نشده و در جناح چپ دفاع، اسکوچیچ هر بار تصمیم تازه‌ای می‌گیرد.
تعویض برای تغییر پست وحید امیری به تعویض تکراری تیم ملی تبدیل شده و چند وقت بعد چه‌بسا حریفان هم در میانه بازی به ما یادآوری کنند که تغییر پست وحید امیری با یک تعویض در خط میانی و تغییر در دفاع چپ یادتان نرود.
تعویض‌های دراگان اسکوچیچ مایه تعجب بود؛ بخصوص دو تعویض دیرهنگام در دقیقه ۹۰ که باید زودتر انجام می‌شد و شانس پیروزی ایران را افزایش می‌داد. تعویض سردار آزمون نباید یک تصمیم ممنوع در تیم ملی باشد، حتی در روزی که او پاس گل داده باشد یا گل زده باشد. تعویض در خط حمله می‌توانست در بازی تیم ملی تغییراتی را پدید بیاورد و خط حمله را از قفلی که به پای مهاجمان بسته شده بود، رها کند. اسکوچیچ اما انگار باور ندارد که کریم انصاری‌فرد و مهدی قایدی هم می‌توانند داستان یک بازی را تغییر دهند.
در بازی سردار آزمون بدون تعارف با او لازم است به تبختری نگاه کنیم که شاید ناخودآگاه برای او پدید آمده باشد. تعویض او می‌تواند تیم را با روند دیگری هم پیش ببرد که مثلاً در بازی با کره شاید پیروزی را به ارمغان می‌آورد.
تیم ملی صدرنشینی‌اش را حفظ کرد اما از یاد نبریم که ما دو امتیاز از بازی خانگی مقابل کره را از دست داده‌ایم و حالا باید درباره حفظ صدرنشینی به بازی در کره‌ جنوبی فکر کنیم و آن بازی را سرنوشت‌ساز بدانیم.»
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.