الزامات احیای امید و اعتماد در شهر چیست؟
14 مرداد 1402 - 17:38
شناسه : 62774
1

الزامات احیای امید و اعتماد در شهر چیست؟ نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان و فعالان شورایاری محله‌های شهر تهران با محوریت "الزامات احیای امید و اعتماد در شهر" در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد. – اخبار اجتماعی – به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان و فعالان شورایاری محله‌های شهر تهران در ساختمان شهید […]

پ
پ

الزامات احیای امید و اعتماد در شهر چیست؟

نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان و فعالان شورایاری محله‌های شهر تهران با محوریت "الزامات احیای امید و اعتماد در شهر" در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان و فعالان شورایاری محله‌های شهر تهران در ساختمان شهید شیخ فضل الله نوری مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی در خصوص اقدامات انجام شده در پاسخ به درخواست اعضای شورایارای‌ها و اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای حفظ، تداوم و تحکیم جایگاه قانونی نهاد مشارکتی محله محور شورایاری‌ها، در ساختمان شهید شیخ فضل الله نوری مجلس شورای اسلامی به دعوت و میزبانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و با حضور 60 نفر از اعضا، پیشکسوتان و فعالان شورایاری محله‌های شهر تهران، برگزار شد.

در این نشست، شوشتری؛ رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی، نگاهداری؛ ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، ‌امانی و عضو شورای اسلامی شهرتهران، طی صحبت‌هایی به تبیین اهداف جلسه، ضرورت و اهمیت حفظ نهاد شورایاری‌ها، پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده توسط ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در این خصوص و برنامه‌های آینده پرداختند.

آیا هیئت رئیسه شورای شهر تهران تغییر خواهد کرد؟ / برگزاری انتخابات در مردادماه

رایزنی‌های مختلف انجام شده‌ از جمله ضرورت توجه به موضوع ایجاد ساختار مشارکت‌های محله‌محور در برنامه هفتم توسعه کشور، اقدامات انجام شده توسط مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص موضوع شورایاری‌ها و… از جمله صحبت‌های مسئولان حاضر در جلسه بود.

در بخش دیگری از جلسه، تعدادی از شورایاران، پیشکسوتان و فعالان حوزه مشارکت‌های اجتماعی به نمایندگی از مدعوین حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات و پیشنهادات خود به منظور تداوم الگوی شورایاری‌، تشکر از نقش و حمایت بی‌بدیل آقای قالیباف در زمان تصدی مسئولیت شهرداری تهران از شورایاری‌ها و انتظارات از آنها پرداختند.

از جمله تصمیماتی که در طی این جلسه به آن پرداخته شد به شرح ذیل است:

  • تداوم این نشست‌ها در مرکز پژوهش‌های مجلس به منظور به نتیجه رساندن موضوعات طرح شده و اقدامات پیش‌بینی شده
  • تشکیل چهارکارگروه تخصصی: دستاورد‌های شورایاری‌ها، آسیب‌شناسی، راهکار‌ها و پیشنهادات و تدوین و تنظیم حقوقی پیش‌نویس قانون مربوطه، در مرکز پژوهش‌ها مجلس شورای اسلامی به منظور مستند‌سازی و حل ریشه‌ای موضوع و تدوین پیش‌نویس قانونی خوب و مؤثر در حوزه مشارکت‌های اجتماعی محله محور، باحضور تمامی علاقمندان حوزه شورایاری‌ها و مشارکت‌های اجتماعی
  • تهیه گزارش علمی ونظارتی در موضوع شورایاری‌ها توسط مرکز پژوهش‌ها ودر اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
  • برای حل مشکل شورایاری‌ها مستند به بند 7 ماده 80 قانون شورا‌ها، در مجلس شورای اسلامی پیگیری‌های بعدی لازم برای به نتیجه نهایی رساندن اقدامات صورت گرفته شده درنظر گرفته شود.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.