اسلام قناعت در مسائل علمی را مذموم و ناپسند می‌داند
17 آذر 1400 - 13:42
شناسه : 43332
0

علنی به نقل از ایسنا/بوشهر نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری گفت: اسلام با وجود سفارش به قناعت در مسائل دنیوی، قناعت در مسائل علمی را مذموم و ناپسند می‌داند. آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در ارتباط ویدئو کنفرانسی آیین اختتامیه هفتمین کنگره علمی پروژهشی علامه بلادی بوشهری (ره) اظهار کرد: جامعه شیععه […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا/بوشهر نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری گفت: اسلام با وجود سفارش به قناعت در مسائل دنیوی، قناعت در مسائل علمی را مذموم و ناپسند می‌داند.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در ارتباط ویدئو کنفرانسی آیین اختتامیه هفتمین کنگره علمی پروژهشی علامه بلادی بوشهری (ره) اظهار کرد: جامعه شیععه هیچگاه به اندازه امروز کمیتی بزرگ، صاحب قدرت سیاسی و اجتماعی، دارای تمکن و امکانات، شناخته شده در دنیا و مورد احترام و تکریم آحاد جامعه انسانی اعم از مسلمان و غیر مسلمان نبوده است.

وی اضافه کرد: در مقابل اما جامعه شیععه در طول تاریخ هیچگاه به اندازه امروز دارای دشمن با قدرت مکاتبه‌ای، سیاسی، اجتماعی ونظامی نداشته است.

نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری خطاب به شرکت‌کنندگان در کنگره علامه بلادی بوشهری (ره) عنوان کرد: نوشته‌های طلاب و فضلا در این کنگره نشان از مسئولیت پذیری و تحولی شگرف در حوزه‌های علمیه و به ویژه استان بوشهر است.

حسینی بوشهری تاکید کرد: گذشتگان استان بوشهر در بهبوهه اشغال بیگانگان از حرکت باز نایستادند فتوا دادند، جهاد کردند و در کنار شهید رئیسعلی دلواری تا پای جان ایستادند و برای کشور و این استان عزت آفریدند.

وی خاطر نشان کرد: مسئولیت ما درقبال اقدامات گذشته فهم عمیق دین، انجام کارهای مطالعاتی در عرصه‌های مختلف، تلاش برای رسیدن به کمال اخلاقی، کسب بینش لازم و تبلیغ همه‌جانبه دین است.

نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری فزود: طلاب و دانشجویان از بزرگ‌ترین سرمایه‎ های کشور هستند که باید از این ظرفیت به بهره‎ گیری شود. طلاب خواهر و برادر محصل در حوزه‌های علمیه به عنوان یک نهاد آموزشی، پژوهشی، اخلاقی و تبلیغی یک رسالت بزرگ بر عهده دارند.

حسینی بوشهری با اشاره به لزوم کسب حد نصاب علمی ادامه داد: در این عرصه نخستین گام داشتن انگیزه دانش اندوزی و دسترسی به اخلاق الهی و کمال مطلوب است و سپس استفاده از تجربیات گذشتگان و پرهیز از انزوا طلبی و سرگرمی‌های بیهوده است.

وی عنوان کرد: اسلام با وجود سفارش به قناعت در مسائل دنیوی، قناعت در مسائل علمی را مذموم و ناپسند می‌داند و تاکید دارد باید همواره برای فراگیری علم در تلاش بود تا بتوان نقش پیشوایی در جامعه ایفا کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.