آپارتاید علمی آمریکایی‌ها علیه "واکسن نورا"
19 فروردین 1403 - 18:05
شناسه : 69473
4

آپارتاید علمی آمریکایی‌ها علیه "واکسن نورا" عضو تیم سازنده واکسن نورا گفت: با وجود سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها، مقاله "واکسن نورا" ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بار در فضای مجازی بین‌المللی مورد استناد قرار گرفت. سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده آپارتاید علمی بر علیه واکسن نورا است. – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین هم‌اندیشی […]

پ
پ

آپارتاید علمی آمریکایی‌ها علیه "واکسن نورا"

عضو تیم سازنده واکسن نورا گفت: با وجود سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها، مقاله "واکسن نورا" ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بار در فضای مجازی بین‌المللی مورد استناد قرار گرفت. سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده آپارتاید علمی بر علیه واکسن نورا است.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین هم‌اندیشی و اخوت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله برگزار شد.

دکتر صفایی؛ متخصص داروسازی بالینی و عضو تیم سازنده واکسن نورا اظهار کرد: مقاله واکسن نورا در خرداد 1401 به یکی از مجلات معتبر ارسال و وارد عرصه داوری می‌شود.

صفایی تصریح کرد: یک ماه بعد نتیجه داوری به نویسندگان اعلام می‌شود و اصلاحات مد نظر داوران اعمال می شود و نهایتا در شهریور 1401 اعلام می‌شود که مقاله مورد پذیرش قرار گرفته و در این مجله به چاپ می‌رسد.

وی گفت: در فروردین 1402 یک نویسنده آمریکایی به نام دونالد فورتال نامه‌ای را علیه مقاله واکسن نورا چاپ می‌کند. در این نامه به طرز بی سابقه ای نسبت به مطالب مقاله واکسن نورا هتاکی می‌کند و اتهامات بی پایه و اساس علمی و غیر علمی را مطرح می کند.

وی گفت: این آمریکایی در انتها درخواست می‌کند که این مقاله باید حذف شود! ما یک جوابیه دقیق را آماده کردیم و به این آمریکایی پاسخ دادیم.

صفایی خاطرنشان کرد: سردبیر این مجلخ مصاحبه جالبی را انجام داده و می‌گوید مقاله واکسن نورا به سخت گیرانه ترین حالت ممکن مورد ارزیابی قرار گرفته است. مقاله اصلی و جوابیه نویسندگان مجموعا در شش دور مورد داوری قرار گرفته و در هر دور دو داور بین المللی آن را بررسی کردند. در نهایت بعد از داوری، این مجله تصمیم بر چاپ جوابیه نویسندگان کرد و اعلام کرد که جوابیه نویسندگان به صورت کامل به تمامی دغدغه ها پاسخ می دهد. در قسمت دوم مصاحبه، سردبیر این مجله از آن نویسنده آمریکایی صحبت کرده و گفته است که او بارها و بارها با ژورنال تماس گرفته است و پیگیر حذف مقاله شده است.

بعد از مدتی این مجله علی رغم تصمیم بر چاپ جوابیه نویسندگان و تحت تاثیر فشار های غرب اعلام می کند که قادر به چاپ جوابیه نویسندگان نیست و بنا را بر چاپ یک نامه تحت عنوان "بیان دغدغه" میگذارد. نویسندگان مقاله واکسن نورا به این تصمیمی اعتراض می‌کنند. بعد از مدتی انتشارات وایلی در یک اقدام غیر حرفه ای به نویسندگان اعلام می کند که از تصمیمات قبلی مجله منصرف شده و تصمیم بر بازپس گیری مقاله گرفته است. انتشارات وایلی علت این تصمیم گیری را مطالب منتشر شده در وبسایت پاب پیر عنوان کرد.

صفایی خاطر نشان کرد که وب سایت پاب پیر یک وبسایت جهت نقد مقالات می باشد که در این وبسایت افرادی با اسامی جعلی اقدام به انتشار مطالب غیر علمی و ناصحیح علیه مقاله واکسن نورا کرده اند. همچنین این وب سایت تعمدا از انتشار جواب نویسندگان و یا هر نظر موافق واکسن، خودداری می کند. همچنین اخیرا یک مقاله منتشر شده در یک مجله ایرانی بدون داشتن تاییده و کد اخلاق و با روش شناسی اشتباه اقدام به انتشار مطالبی غیر علمی علیه واکسن نورا کرده است که این اقدام غیر حرفه ای در مراجع ذی صلاح قانونی در حال پیگیری است. سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها، انتشارات وایلی و وبسایت پاب پیر نشان‌دهنده آپارتاید علمی بر علیه واکسن نورا است.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.