۶۰۰ نوروزگاه عشایری در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها برپا شده است
06 فروردین 1402 - 14:01
شناسه : 58756
4

۶۰۰ نوروزگاه عشایری در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها برپا شده است مسئول ستاد برگزاری نوروزگاه‌های عشایری از برپایی ۶۰۰ سیاه‌چادر و نوروزگاه عشایری در کیلومتر ۳۰ ورودی شهرهای کشور خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش احمدی میرقائد، مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر، در سفر به لرستان و بازدید از کمپ نوروزی عشایر […]

پ
پ

۶۰۰ نوروزگاه عشایری در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها برپا شده است

مسئول ستاد برگزاری نوروزگاه‌های عشایری از برپایی ۶۰۰ سیاه‌چادر و نوروزگاه عشایری در کیلومتر ۳۰ ورودی شهرهای کشور خبر داد.

۶۰۰ نوروزگاه عشایری در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها برپا شده است

به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش احمدی میرقائد، مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر، در سفر به لرستان و بازدید از کمپ نوروزی عشایر در بروجرد، اظهار کرد: برپایی سیاه‌چادرها در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها باعث می‌شود راننده‌ها و مسافران در این منطقه توقف کنند و از بروز تصادف‌های احتمالی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۳۵۰ نوروزگاه عشایری در نقاط پرتردد گردشگری کشور راه‌اندازی شد، ابراز کرد: این سیاه‌چادرها امسال به ۶۰۰ نوروزگاه رسیده و پیش‌بینی می‌شود به ۷۰۰ نوروزگاه نیز برسد که این رقم رشد حدود ۴۰ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

احمدی میرقائد بیان کرد: این نوروزگاه‌ها عمدتا در مناطق و مکان‌های پرجمعیت و پرتردد دایر شده تا جامعه عشایری از این طریق با گردشگران و مسافران نوروزی در ارتباط و تعامل باشند.

مسئول ستاد برگزاری نوروزگاه های عشایری افزود: مسافران در بدو ورود به شهر‌ها علاوه بر آشنایی با توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها، صنایع‌دستی، آداب و رسوم و غذا‌های آن منطقه، می‌توانند در این نوروزگاه‌ها استراحت کنند و با فراق بال به سفر خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه عشایر تأمین‌کننده امنیت غذایی کشور هستند، افزود: جامعه عشایری ۲۵ درصد از گوشت قرمز و ۳۵ درصد از صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند و ظرفیت‌های قابل‌توجهی در زمینه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند.

احمدی میرقائد با بیان اینکه آداب ‌و رسوم، نوع زندگی، نوع معیشت و سکونت‌های جامعه عشایری همیشه مورد استقبال دیگر جوامع قرار داشته است، افزود: زندگی این مردم به دلیل استفاده از سیاه‌چادرها و همچنین شیوه زندگی و کوچ همیشه مورد توجه است.

مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور ایران یادآور شد: عشایر حافظان مواریث، آداب ‌و رسوم و سنن ایرانی-اسلامی هستند و این رسوم از نسل‌های گذشته به ما منتقل‌ شده است.

پایان پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.