میانگین بالای حضور زنجانی‌ها در انتخابات نسبت به کشور
17 خرداد 1400 - 15:18
شناسه : 4762
2

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: میانگین حضور مردم زنجان در انتخابات از سایر استان‌ها بیشتر است. آیت‌الله علی خاتمی ظهر امروز (۱۷ خردادماه) در جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: مسئله کمبود برق و آب، مسئله جدی و واقعی است و باید واقع‌بینانه به آن نگاه کنیم؛ اگرچه دستگاه‌های مربوطه از اول سال‌جاری […]

پ
پ

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: میانگین حضور مردم زنجان در انتخابات از سایر استان‌ها بیشتر است.

آیت‌الله علی خاتمی ظهر امروز (۱۷ خردادماه) در جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: مسئله کمبود برق و آب، مسئله جدی و واقعی است و باید واقع‌بینانه به آن نگاه کنیم؛ اگرچه دستگاه‌های مربوطه از اول سال‌جاری هشدارها را در این زمینه داده‌اند، به همین خاطر دستورالعمل‌ها باید در استان اجرا شده و همگان در مصرف بهینه انرژی مشارکت کنند.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، افزود: در سال ۴۲ به دلیل آماده نبودن مردم برای حضور در صحنه و با وجود مدیریت امام راحل، موفقیتی حاصل نشد و در سال ۵۷ با وجود ۷۰ هزار کشته، به دلیل حضور مردم در صحنه و آمادگی آنان، موفقیت حاصل شد. در سال ۱۳۴۲ رهبر همان رهبر و هدف همان هدف بود اما انقلاب به نتیجه نرسید ولی طی ۴۲ سال گذشته مردم ایران همواره در صحنه بودند و امروز هم در انتخابات شرکت می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه با حضور مردم در صحنه، ایران با قدرت تمام در منطقه حضور دارد، افزود: در حال حاضر بدون حضور و نظر ایران در منطقه تصمیمی گرفته نمی‌شود. تعابیر رهبری و امام راحل این است که مردم صاحب انقلاب و ما خدمت‌گزار مردم هستیم و امروز هم حرف آخر را مردم می‌زنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان تصریح کرد: میانگین حضور مردم زنجان در انتخابات از سایر استان‌ها بیشتر بوده و امیدواریم که امسال نیز این حضور پررنگ باشد. انتخابات بازتابی از اقتدار بیرونی و انسجام ملی بوده و مشارکت حداکثری، قدرت ایران را در مقابل دشمنان نشان می‌دهد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به انتخابات پیش‌رو، خاطرنشان کرد: این ایام، ایام گله‌گذاری نیست و باید همه در صحنه باشیم؛ چراکه انتخابات، رای به شخص نیست، بلکه رای به اسلام، انقلاب، ایران مستقل و نظام جمهوری اسلامی است. این بار هم انتخابات پرشور و دشمن‌شکن و دشمن مایوس‌کن برگزار می‌شود.

در ادامه این جلسه، دادستان زنجان نیز اظهار کرد: با توجه به الکترونیکی بودن رای‌گیری‌ها در انتخابات، نباید با قطعی برق مواجه شویم اما در صورت قطعی باید پیش‌بینی‌های لازم برای برق اضطراری اندیشیده شود. اگر به تحلیل‌های سال ۲۰۱۵ توجه کنیم، متوجه می‌شویم کاهش تولید و متناسب نبودن با میزان مصرف، ریشه در چه دارد و چه بی‌تدبیری اتفاق افتاده است.

حجت‌الاسلام محسن کرمی با بیان اینکه تدابیری باید مورد توجه قرار گیرد تا ادارات در ساعت پیک، میزان مصرف خود را کاهش دهند، افزود: برق برخی ادارات در ساعات غیرپیک نیز قطع می‌شود که این موضوع تبعاتی را به دنبال دارد. اگرچه تنبیهات باید به طور صحیح اجرایی شود اما قطعی‌های مکرر موجب نارضایتی مردم می‌شود؛ چراکه در حال حاضر بسیاری از فعالیت‌ها در ادارات الکترونیکی، دیجیتالی و در بستر سیستم‌های رایانه‌ای  است و گاهی داده‌ها به دلیل ثبت نشدن و با قطعی برق از بین می‌رود.

این مسئول با بیان اینکه قطعی‌های مکرر خسارت در پی دارد و موجب نارضایتی و توقف خدمات به مردم می‌شود، ادامه داد:  قطع برق در ساعت غیرپیک توجیه منطقی ندارد و متاسفانه هیچ همتی در برخورد با رمزارزها وجود ندارد. بر اساس گزارش ارائه شده در جلسه، ۳۱۰۱ ماینر در ۵۷ مزرعه کشف شده؛ در حالی که در حال حاضر ۹ پرونده با ۲۰۳ ماینر در تعزیرات حکومتی در حال بررسی است.

وی از تعیین قاضی ویژه برای بحث کشف ماینرها و مزارع رمزارز در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: امکان ارائه دستور کلی برای ورود به منزل و یا کارخانه و … در بحث کشف ماینرها وجود ندارد اما در صورت ارائه گزارش، دستور قضایی در این زمینه صادر می شود. همچنین با افراد و مجموعه‌هایی که نسبت به تولید رمزارز اقدام می‌کنند، برخوردهای قانونی و اشد مجازات در نظر گرفته می‌شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.