معرفی کتاب ” بانوی ملکوت ” به قلم آیت الله علی کریمی جهرمی
05 آبان 1402 - 21:34
شناسه : 65543
6

معرفی کتاب ” بانوی ملکوت ” به قلم آیت الله علی کریمی جهرمی این کتاب مروری بر زندگانی، فضایل و کرامات فاطمه معصومه(س) از منظر روایات است. در ابتدای این اثر به معرفی اجمالی شهر قم و اهمیت آن از لحاظ فرهنگی و مذهبی پرداخته و مزایای این شهر و مردم آن از منظر روایی […]

پ
پ

معرفی کتاب ” بانوی ملکوت ” به قلم آیت الله علی کریمی جهرمی

این کتاب مروری بر زندگانی، فضایل و کرامات فاطمه معصومه(س) از منظر روایات است.

در ابتدای این اثر به معرفی اجمالی شهر قم و اهمیت آن از لحاظ فرهنگی و مذهبی پرداخته و مزایای این شهر و مردم آن از منظر روایی بیان شده است.

آنگاه به گوشه‌هایی از حیات فاطمه معصومه(س)، نسب و خاندان ایشان و علل هجرت آن بانوی بزرگ به ایران و جریان وفات ایشان در شهر قم و مدفون شدن وی در این شهر اشاره شده و اهمیت و آثار زیارت ایشان و نیز برخی از فضایل وی از دیدگاهی روایی ذکر شده است.

در بخش دیگری از کتاب، نویسنده به ابعادی از کرامات و معجزات فاطمه معصومه اشاره نموده و آثار توسل به ایشان و تکریم او را ذکر کرده است.

و در بخش پایانی برخی از افتخارات شهر قم از لحاظ علمی و دینی و نیز برخی از مفاخر مهم مدفون در این شهر معرفی شده و سیر تاریخی حضور علما و بزرگان شیعی در آن بررسی شده است.

14010317000101_Test_NewPhotoFree

کتاب « بانوی ملکوت » نوشته آیت الله علی کریمی جهرمی است که مناسب برای رده سنی بزرگسال (18 سال به بالا) در معرفی حضرت معصومه (س) می باشد.

_ نویسنده کتاب می‌نویسد:

“آستان سبز «بانوی ملکوت» حضرت فاطمه معصومه (س) تصویری از بهشت الهی است که خدای بزرگ بر بندگان شایسته خویش وعده کرده است؛ آن جا که جان هر زائر مشتاق در ترنم سبز زیارت به تمنای بلند شفاعت نشسته و در حریم آن بانوی باجلال، دل به عطای او بسته است.

14010317000102_Test_NewPhotoFree

_ عناوین کتاب:

شباهت حضرت معصومه(س) به حضرت زینب(س)، بیت النور یا محراب عبادت حضرت معصومه(س)، کرامت حضرت معصومه(س)، توسل به آن حضرت، تکریم حریم قم و حضرت معصومه(س)، اهتمام شیعه به زیارت حضرت معصومه(س) و تواضع بزرگان در آستانه آن حضرت.

14010317000100_Test_PhotoN7aNCkFu

_ برشی از کتاب:

* تواضع بزرگان در آستانه حضرت فاطمه معصومه(س)

جلالت قدر و عظمت حضرت فاطمه معصومه از مسلمات است و مورد هیچ‌گونه ابهام و اجمال و یا سخن اشکال نیست، از این رو از روسای مذهب و زعمای دین، در همه اعصار برای آن بانوی آسمانی احترام فوق‌العاده قائل بوده و هستند و همگی در برابر آستان با عظمت و جلالش سر تعظیم فرود می‌آورند و تشرف به حرم مطهر آن حضرت را افتخار خود دانسته و به بوسیدن اعتاب به آن حضرت، سرفرازند و زیارت وی را مایه سعادت و خوشبختی دو جهان و نجات و رهایی خویشتن از عذاب الیم الهی می‌دانند‌.

از جمله این بزرگان، آیت‌الله العظمی بروجردی بود که شخصیت بزرگ جهانی بود و زعیمی بلامنازع و تقریباً متفق علیه به شمار می‌رفت. یکی از اعلام از حواریون آن زعیم بزرگ نقل می‌کردند که صحبت این بود که ابن سعود در سفر به تهران برای ملاقات با ایشان به قم بیاید، آقا نپذیرفتند و موافقت نکرده، فرمودند: چون اگر به قم بیاید، به زیارت حرم حضرت معصومه(س) نمی‌رود و این توهین به آن حضرت است که با من ملاقات کنند، ولی به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) نرود.

فاطمه الناز یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.