قدر قدر را بدانیم
13 فروردین 1403 - 21:27
شناسه : 69352
4

قدر قدر را بدانیم از آیات سوره قدر و دلایل عقلی و نقلی دیگر به روشنی دانسته می‌شود که شب قدر، منحصر به سال خاصی نیست و در هرسال، شبی وجود دارد که از هزار ماه برتر است. در شب قدر فرشتگان به همراه روح به زمین فرود می‌آیند و مقدّرات معیّن شده از سوی […]

پ
پ

قدر قدر را بدانیم

IMG_20240331_214023_281d4QDG4v

از آیات سوره قدر و دلایل عقلی و نقلی دیگر به روشنی دانسته می‌شود که شب قدر، منحصر به سال خاصی نیست و در هرسال، شبی وجود دارد که از هزار ماه برتر است.

در شب قدر فرشتگان به همراه روح به زمین فرود می‌آیند و مقدّرات معیّن شده از سوی خداوند را تا شب قدر سال آینده به زمین می‌آورند.

 از طرف دیگر، از تفسیر آیات این سوره استنباط می‌شود که فرشتگان در شب قدر، مقدّرات را به نزد «حجّت الهی» می‌آورند و بر حضور مبارکش عرضه می‌کنند؛ این حقیقت با تصریح فعل مضارع «تَنَزَّلُ»، دلالت بر تجدید و استمرار داشته و نزول ملائکه و روح را همه ساله تا قیامت اثبات می‌کند.

 منزلگاه فرشتگان، آستان مبارک ائمّه اطهار علیهم السّلام و آخرین ایشان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.

 سوره مبارکه قدر، بهترین دلیل برای اثبات امامت و حقانیت تشیع است و در عصر حاضر «امام زمان» (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همان کسی است که فرشتگان به محضرش شرفیاب می‌شوند تا مقدّرات الهی به دست ایشان امضا گردد.

به نظر می‌رسد آیات حاکی از نزول قرآن در ماه رمضان و شب قدر، ناظر به یک سنت لایتغیر الهی است و آن عبارتست از این که هر امر محکم، ذی‌شأن و هر حادثه مهمی در شب قدر، تقدیر، اندازه‌گیری و تصویب می‌شود. زیرا شب قدر، شب حکم است. آن‌گاه در زمان و مکان مقدر به منصّه ظهور و بروز می‌رسد، از این رو قرآن کریم که نسخه حکیمانه و محکم هدایت بشر الی الابد است.

ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ

هو العلی العظیم

‍ ‍ ♦️اذن دخول شب قدر

شاید اگر در شب نوزدهم و شب بیست و یکم، سجده‌ای نسبتا طولانی داشتیم و با صدیقه‌ی طاهره سلام الله علیها، تکلمی باطنی توامان با اشک داشتیم و در این میانه، وصول به باطن امیرالمومنین علی علیه‌السلام را طلب کنیم در شب بیست و سوم ماه مبارک از باطن امیرالمومنین سلام الله علیه ما را وارد باطن فاطمه سلام الله علیها و درک لیله‌القدر بنمایند.

شاید که توانستیم این دو بزرگوار را در این سه شب مجاب کنیم که حقیقتا تشنه‌کام ورود در منظومه‌ی حقیقتشان هستیم.
این شب‌ها، شب‌های ناامیدی نیست، شب امید و حرکت و باور به توان ولایت کبرای الهیه در وصول انسان غرق شده و محصور به اشارتی از ابروان صاحب این لیالی است.

یا علی!
تو همان تجلّیِ ایزدی، که فراز عرشی و لا مکان
خبری ز گردش چشم تو، حرکات گردش آسمان
دهد آن فؤاد و لسان تو، ز فروغ لوح و قلم نشان
تو که ردّ شمس کُنی عیان، به یکی اشاره‌ی ابروان
دو مُسخّر آمده مِهر و مَه، هله بر هلالِ تو یا علی

توسل به فاطمه‌ی زهرا سلام الله علیها را از گودال قتلگاه آغاز کنید…

🔻المکتوبات فی النجف الاشرف

ا.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.