عصبانیت زاکانی از پوششی خواندنش از سوی همتی /قاضی زاده هاشمی: برای رفع مشکلات فوری باید راهکارهای فوری داشته باشیم و داریم
15 خرداد 1400 - 20:49
شناسه : 4221
4

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ادامه مناظرات انتخابات ۱۴۰۰، علیرضا زاکانی در بخش پایانی مناظره گفت: مردم عزیز من به عنوان رزمنده جرمم این است که از طریق عناصری که دارند تخریب می کنند، مقابل مفسدین ایستاده ام. تنها جرم من مبارزه با فساد است. به من می گویند در دیپلم دو تجدیدی داری. ۱۵ […]

پ
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ادامه مناظرات انتخابات ۱۴۰۰، علیرضا زاکانی در بخش پایانی مناظره گفت:

مردم عزیز من به عنوان رزمنده جرمم این است که از طریق عناصری که دارند تخریب می کنند، مقابل مفسدین ایستاده ام. تنها جرم من مبارزه با فساد است. به من می گویند در دیپلم دو تجدیدی داری. ۱۵ روز از جنگ برگشته بودم و رفتم امتحان دادم و دو تجدیدی آوردم. به من می گویند تو یک ترم مشروط شده ای. واقعا خجالت آور است.

در مورد تحصیلات دانشگاهی، من کنکور دادم و در دانشگاه علوم پزشکی قبول شدم. بخاطر معلولیت دستم به پزشکی هسته ای رفتم. اگر این ها را می دانید، دیگر نگویید و اگر نمی دانید، الان بدانید.

اگر بنا بر پوششی بودن باشد، شما پوششی ترین نامزد هستید که آمدید ۸ سال افتضاح دولت را بپوشانید. من با عدد و رقم خواهم گفت که بی تدبیری ایشان مرغ را به ۳۵ هزار تومان رساند. چرا به مردم دروغ می گویید که از رکود رد شدیم و پیک کرونا را رد کردیم؟ مردم عرضه و دانش می خواهند. شما توانایی ایجاد یک قرارگاه اقتصادی را ندارید بعد رفته اید قرارگاه مرغ زده اید.

ما دولت را در خدمت ملت قرار می دهیم. بانک را در خدمت تولید قرار می دهیم. بازار سرمایه را در اختیار تولید قرار می دهیم. ما منابع  را در اختیار مردم و تولید قرار می دهیم. نه این که دست  در جیب مردم بکنیم. مسیر غلط گذشته باید اصلاح بشود. آقای روحانی به چه حقی دست در جیب مردم کرده است؟ ما باید خودمان را اصلاح بکنیم. وعده ندهیم بلکه بگوییم با چه برنامه ای می خواهیم تغییر و تحول را ایجاد بکنیم.

نقدینگی ۷۰ هزار برابر شده است

امیرحسین قاضی زاده هاشمی هم در قسمت جمع بندی گفت:

از آنجایی که ظاهرا من در جمع حاضر جوان ترین هستم، باید بگویم که ما دلمان می خواهد اتفاقات بزرگی رقم بخورد. مردم می پرسند مسائل به این سادگی مثل مرغ و تخم مرغ چرا حل نمی شود؟

ما به این نتیجه رسیدیم که مشکلات کشور ساختاری است. یک بیماری مزمن را نمی شود با مسکن حل کرد. وقتی ۵۰ سال است که مشکلات تورم داریم و برنامه های ما آثار کوتاه مدت دارد، نشان می دهد که باید راهکار هایی اساسی داشته باشیم. هرچند که برای رفع مشکلات فوری باید راهکارهای فوری داشته باشیم و داریم.

ما ۱۹ برنامه اجرایی دقیق را ذکر کرده ایم اما حرف ما بالاتر است. رویکرد ها و نگاه ها باید تغییر بکند. دولت سلام آمده است تا مردم سالاری را نهادینه بکند. قانون اساسی این ظرفیت را دارد که حکمرانی مردمی اتفاق بیفتد. مردم باید بر دولت نظارت کنند و اگر دولت خطا کند باید به آن تذکر بدهد.

وقتی به سراغ سربازی یا مدیریت کرونا می رویم برای این است که مانع استارت آپ ها است. نقدینگی ۷۰ هزار برابر شده است. این تقصیر چه کسی است؟ تقصیر خارجی هاست یا تقصیر برنامه ریزی های ماست؟

در انحصار و تبعیض یک  اقتصاد رانتی و غارتی ایجاد شده و این نهاد در کنار دولت قرار گرفته است. الان منابع کشور اگر بخواهیم تقسیم بکنیم، به هرکسی ۳ میلیون تومان می رسد. این منابع کجا رفته است؟

۲۷۲۱۵

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.