به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کلاب هاوس خبرآنلاین، شامگاه یکشنبه ۶ تیر، با طرح این پرسش که «چرا سلبریتیها با سیاست قهر کردند؟»، میزبان چهرههای رسانهای، فرهنگی و هنری بود.
محمد مهاجری که گرداننده این نشست بود، در آغاز، با اشاره به حضور چهرههای سینمایی، هنری و ورزشی در دورههای گذشته انتخابات، تاکید کرد باید بررسی شود چرا امسال، سلبریتیها، رویکردی متفاوت را در پیش گرفتند. آیا آنها با سیاست قهر کردهاند؟
سیدعبدالجواد موسوی، شاعر و روزنامهنگار، در اینباره گفت: «مواجهه ما با سلبریتیها از ابتدا ایدئولوژیک بود و دوستان در صداوسیما فکر کردند هر زمانی دلشان میخواهد، میتوانند از سلبریتیها استفاده کنند. این روند گسترده شد و تا جایی رسید که سلبریتیها، جای عالمان دینی را هم گرفتند و در ماه رمضان هم در نزدیک افطار، جای یک عالم دینی از یک فوتبالیست استفاده میشد. این سلبریتیها، زندگی روزمره خود را هم داشتند و این باعث شد بترسند از آنها در همه جا استفاده کنند.»
او ادامه داد: «در جامعهای که به قاعده نباشد، جای آدمها عوض میشود، روزنامهنگار به مبارز سیاسی تبدیل میشود و سلبریتی به یک آدم متخصص در همه حوزهها تبدیل میشود؛ مضرات این موضوع، از مزایایش بیشتر بود.»
موسوی تاکید کرد: «در حوزه سیاست، ورود سلبریتیها، بیشتر احساسی بود و با نگاه به جو جامعه، در آن فضا حرکت میکردند. برای مثال، سال ۹۲ در ستاد آقای روحانی، هیچ یک از سلبریتیها حاضر نمیشدند جلو بیایند. اما سال ۹۶ با حرکت جو عمومی جامعه به آقای روحانی، اینها به شکل کاروانی به شهرهای مختلف رفتند و تبلیغ کردند. سلبریتیها بیشتر به جو عمومی نگاه میکنند و حرفشان از روی آگاهی نیست، بلکه برای لایک است. من سکوت اینها در انتخابات ریاست جمهوری امسال را نشانه خیلی خوبی میبینم و امیدوارم تا پایان عمرشان با سیاست قهر کنند.»
۵۷۵۷
ثبت دیدگاه