علنی به نقل از ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: تا جایی که امکان دارد، ظرفیت تولید مسکن باید به سمت خودمالکی برود و این امکان در اغلب شهرهای استان فراهم است.
حمید ملانوری، روز گذشته ۲۶ آبان در نشست فرمانداران استان با اشاره به مشوقهای تعیین شده برای افراد خودمالک گفت: افرادی که بهصورت خودمالک به این طرح ورود میکنند، ضمن اینکه فرم “ج” آنها قرمز نمیشود، نیاز به سپرده بانکی هم برای دریافت تسهیلات ندارند.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی افزود: نیاز نداشتن به توسعه بیشتر شهر، استفاده از خدمات زیربنایی موجود، مدیریت بهتر خدمات شهری، کاهش هزینهها و افزایش امنیت از پیامدهای مطلوب خودمالکی در این طرح است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به اینکه در اغلب شهرهای استان امکان استفاده از ظرفیت خودمالکی در طرح جهش تولید مسکن وجود دارد، اداره کل راه و شهرسازی مکلف است در اسرع وقت نسبت به بازگشایی این موضوع (خودمالکی) در سامانه برای شهرهای قاین، مود، آیسک، آبیز، باغستان و ماژان اقدام کند.
وی گفت: دستگاههای اجرایی، تمامی امکانات و ظرفیتهای قانونی را در اختیار طرح جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) قرار دهند.
ملانوری طرح جهش تولید مسکن را از بزرگترین طرحهای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: براساس تاکیدات شخص رییس جمهوری در قالب این طرح سالانه یک میلیون واحد مسکونی در سطح کشور احداث میشود.
وی اظهار داشت: مشکل مسکن از دغدغههای جدی خانوادههای فاقد مسکن است لذا ورود به این موضوع که مطالبه عموم افراد جامعه بوده، بسیار جدی است و عملیاتی شدن این طرح رشد اشتغال و رونق در واحدهای تولیدی را به همراه دارد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه به دلیل اهمیت موضوع، طرحهای مختلفی برای تامین مسکن در کشور اجرا شده است گفت: همه باید کمک کنیم تا این طرح در استان شتاب بگیرد و با جدیت دنبال شود. وی فرمانداران را مکلف کرد با برگزاری مستمر جلسات برنامهریزی با حضور دستگاههای متولی به این حوزه ورود جدیتری داشته باشند و افزود: طبق قانون شهرداریها مکلفند نسبت به صدور پیش پروانه (پروانه موقت) برای متقاضیان این طرح، طی یک ماه و پروانه ساختمانی در مدت سه ماه اقدام کنند.
ملانوری گفت: این بازه زمانی تعریف شده برای کلانشهرهاست که با ازدحام مواجهند و متقاضیان زیادی دارند لذا در شهرهای استان که ترافیک مراجعین را نداریم، لازم است این بازه زمانی به یک هفته در پروانه موقت و یک ماه در پروانه ساختمانی تقلیل یابد.
وی با بیان اینکه هیچگونه تعلل و معطلی در اجرای امور مربوط به این طرح، پذیرفتنی نیست افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان هم باید تمامی خدمات فنی مهندسی را با رعایت تخفیف ۵۰ درصدی و در اسرع وقت ارائه کند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: دستگاههای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نیز به عنوان مدافع جامعه هدف خود باید مداخله کنند تا مسیر دسترسی مددجویان تسهیل شود و هرچه سریعتر صاحب مسکن شوند.
وی به تکلیف دستگاههای خدماتی در این زمینه اشاره کرد و گفت: دستگاههای خدماتی آب، برق و گاز باید همین ابتدای کار و با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس و وزارتخانهها درخصوص تامین اعتبارات ملی اقدام کنند و اداره ثبت املاک و اسناد نیز باید صدور اسناد مربوطه را تسریع کند.
ملانوری با تاکید بر اینکه مهمترین اصل در شتاببخشی به روند اجرای کار در این طرح، تعامل و همافزایی است اظهار داشت: ارتباطات مستمر و همراهیهای دستگاههای اجرایی میتواند در تحقق هرچه سریعتر این پروژه موثر باشد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه