علنی به نقل از ایسنا/قم همایش تقدیر و تجلیل از روحانیون جهادی خواهر و برادر استان قم عصر امروز در سالن همایشهای امین ساختمان دارالولایه با حضور مدیر حوزههای علمیه و رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
مدیر حوزههای علمیه در این همایش گفت: نظریه تابآوری اسلامی باید به شکل جامع توسط گروههای جهادی در جامعه فرهنگسازی شود؛ در روزهای سخت و دشوار که همه در حال وحشت بودند، حوزویان بودند که سینه سپر کردند و با حرکتهای جهادی به فعالیت پرداختند.
آیتالله علیرضا اعرافی افزود: ذات و هویت حوزه و روحانیت و در تاریخ خدمت بوده و اگر روزی ذهن ما از خدمت تهی شود، هویت خود را از دست دادهایم؛ درسهای حوزوی نهایتا باید بیاید گره از کار جامعه در زندگی بگشاید.
در ادامه این همایش رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ابتدای کرونا فضایی منفی درباره ورود طلاب به بحث کرونا وجود داشت، اما بعد از پیک نخست طلاب جهادی برای حوزههای علمیه آبرو خریدند و این طلاب جهادی بودند که تهدیدهای موجود را به فرصت تبدیل کردند.
محمدرضا اضافه کرد: اکثر خانوادهها حداقل یک بستری کرونایی داشتهاند و کسی نبود که به بیمارستانها بیاید و حضور فعال طلاب جهادی را نبیند.
وی ادامه داد: ما در بازدیدهای مختلف زمانی که خستگی تمام وجودم را فرامیگرفت، بعد از دیدن طلاب انرژی میگرفتم.
در بخشی از این مراسم نیز مسئول کمیته مشاوره و روانشناسی ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه گفت: حدود ۴۸۰ نفر طلبه در ۱۳ استان فعالیتهای مشاورهای انجام میدادند که بسیاری از آنها مدارک روانشناسی داشتند، برای آموزش ندیده ها هم آموزشهای لازم داده شد.
حجتالاسلاموالمسلمین رضا مهکام ادامه داد: بالغ بر ۱۱۰ هزار مشاوره در قریب به ۲ سال اخیر انجام شده و بسیاری از افرادی که روحیه خود را باخته بودند، توسط مشاوران ما روحیه خود را بازیابی کردند.
حجتالاسلام غلامرضا جلیلی مسئول کمیته آرامستان بهشت معصومه(س) ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه نیز بیان کرد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ طلبه در ایام کرونا در بخش آرامستانها فعال شدند.
مسوول دفتر سیاسی و اجتماعی حوزههای علمیه نیز بیان کرد: ما برای امور مربوط به کرونا ۱۰ کمیته تخصصی تشکیل دادیم؛ کمیتههای بیمارستانها، مشاوره و روانشناسی، پیشگیری از گسترش ویروس، مواسات مومنانه، تجهیز فوتیها، تولید محتوای علمی، رسانه، پشتیبانی، بینالملل، شرعی، اقتصادی و سیاسی و دین و سلامت و طب سنتی که تا نیمهراه آمد از جمله این کمیتهها میباشد.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن زمانی یادآور شد: ۱۴ کتاب علمی درباره کرونا از منظر دین تدوین شده و آماده استفاده برای طلاب است.
در پایان این همایش از طلاب جهادی تقدیر به عمل آمد که اسامی تقدیر شدگان به این شرح است: حججاسلام سید علی حیدری، حکمت الله رستم خانی، نادری، سید صادق حسینی، حسنعلی خویینی، یوسفعلی یوسفی و خانمها سمیه سلیمی، اکرم سادات فاطمی، سیده فاطمه سید مدلل و طاهره سادات حسینی زاده از کمیته بیمارستانها تجلیل شدند.
همچنین حججاسلام سید محمد بابامیری قمی، مصطفی عرب پور، عبدالاحد رضایی والا، عبدالرضا رضایی، رضا مهکام، علی جنانی، رضا آبیار و بهنام کریمی از کمیته مشاوره و روانشناسی تقدیر شدند.
حججاسلام غلامرضا جلیلی، محسن دهرویه، محمدعلی دولتآبادی نیز از کمیته آرامستانها تقدیر شدند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه