خیری که دانشجویان زیارت‌اولی را به کربلا برد+فیلم
26 شهریور 1401 - 9:15
شناسه : 52863
4

خیری که دانشجویان زیارت‌اولی را به کربلا برد+فیلم استقبال خاص خدام حرم امام حسین (ع) از دانشجویان دانشگاه الزهرا به عنوان خاطره ای خوش در ذهن این زوار امام حسین (ع) نقش بسته است. خاطره‌ای که خستگی پیاده‌روی اربعین را برای آن‌ها زدود و آن‌ها را برای حضور مجدد مصمم کرد. به گزارش خبرنگار حج […]

پ
پ

خیری که دانشجویان زیارت‌اولی را به کربلا برد+فیلم

استقبال خاص خدام حرم امام حسین (ع) از دانشجویان دانشگاه الزهرا به عنوان خاطره ای خوش در ذهن این زوار امام حسین (ع) نقش بسته است. خاطره‌ای که خستگی پیاده‌روی اربعین را برای آن‌ها زدود و آن‌ها را برای حضور مجدد مصمم کرد.

خیری که دانشجویان زیارت‌اولی را به کربلا برد+فیلم

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، در روزهای منتهی به اربعین حسینی دانشجویان دانشگاه الزهرای تهران با همکاری و همیاری مسؤولان دانشگاه راهی سفر معنوی اربعین حسینی شدند تا شروع ترم تحصیلی‌شان را با یاد و نام قالفه سالار کربلا آغاز کنند. سفری که بیش از ۱۰ روز به طول انجامید و ۵۳ دانشجوی دختر ایرانی مهمان حرم امام حسین (ع) و حرم حضرت عباس (ع) بودند و لحظات نابی را تجربه کردند که همیشه در ذهنشان به یادگار خواهد ماند.

خیری که دانشجویان زیارت‌اولی الزهرا را راهی اربعین حسینی کرد

این در حالی که یک خیر هزینه حضور این ۵۳ نفره دانشجویان الزهرا را تقبل کرد و تنها یک هزینه کمی از دانشجویان دریافت شد. حجج اسلام سیدعباس موسوی مسؤول نهاد رهبری دانشگاه الزهرا و سیدمحمدرضا میرهادی تفرشی عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا کارهای اجرایی و اعزام این گروه دانشجویی را برعهده داشتند که بیش‌تر اعضای این کاروان زیارت اولی بودند.

در مسیر پیاده‌روی اربعین با تعدادی از این دانشجویان همراه شدم، دختران جوانی که سراسر شوق و امید در نگاهشان موج می‌زد و برای رسیدن به عمود آخر و حضور در حرم امام حسین (ع) لحظه‌شماری می‌کردند.

نیم ساعته زائر اربعینی امام حسین (ع) شدم

حانیه زینوند دانشجوی استعداد درخشان الزهرا که در رشته شیمی مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل است، با اینکه تجربه سفر به کربلا را داشته است، گفت: هیچ وقت فکر نمی‌کردم به این سفر برم. حتی یک جورایی نسبت به رفتن مقاومت داشتم. هر کسی از خوبی‌های سفر می‌گفت و من می‌گفتم که نه شرایطش سخت است، اما خیلی اتفاقی و کمتر از ۲۴ ساعت قبل از سفر و آن هم در عرض نیم ساعت کارهای سفرم انجام شد و من هم زائر امام حسین (ع) شدم.

این جملات را در حالی برایم گفت که قطرات اشک امانش را نمی‌داد و بیان داشت: تا حالا معنی طلبیده شدن را درک نمی‌کردم، ولی الان می‌فهمم تا خود امام حسین (ع) نخواهد هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

روزهای اول سفر به این دانشجویان به علت ازدحام جمعیت و کم بودن امکانات بهداشتی سخت گذشت،‌ اما در همین مدت به علت تعداد زیاد موکب‌های عراقی و ایرانی در نجف از نظر تغذیه و آب آشامیدنی با وفور نعمت روبرو شدند.

وقتی این گروه از دختران دانشجو اولین عمود مسیر نجف به کربلا را دیدند، برایم گفتند که انگار قرار است وارد بهشت شوند، یا حسین بلندی سر دادند و با مدد از مولایشان همگام با دیگر زوار راهی این مسیر عشق شدند.

زینوند با اشاره به اهتمام خانواده‌های عراقی برای خدمت‌رسانی بهتر برای زوار اربعینی امام حسین افزود: سرتاسر مسیر پر از موکب‌هایی بود که خالصانه همه دارایی‌هایشان را در اختیار زائران قرار داده بودند، مثلاً موکبی را دیدم که با چند تا شانه تخم‌مرغ، یک قوری چایی و یک میز کوچک کنار جاده به همراه خانواده اش از زوار پذیرایی می‌کرد.

انرژی مردم در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا مرا سر ذوق آورد

عاطفه ایثارلو دانشجوی ارشد ریاضیات گرایش رمز و کد دانشگاه الزهرا در ادامه سخن دوستش بیان داشت: اولین بار هست که با کاروان دانشجویی به این سفر آمدم، تا حالا که در این مسیر پیاده‌روی به ما خوش گذشت، اما سختی راه هم وجود دارد، نمی‌شود گفت سختی نیست. اما برایم جالب است که با سختی، گرما و مناسب نبودن مکان خواب، این انرژی مردم را می‌بینید تعجب می‌کنید.

وی با اشاره به اینکه این شور و ذوق زوار دیگر او را به وجد آورده است، ادامه داد: وقتی چشمم در عمود آخر به گنبد طلایی حرم امام حسین (ع) بیافتد، اولین چیزی که می‌خواهم ظهور امام زمان (ع) است،‌ چون گشایش همه امور، گشایش امور زندگی خودمان و غیره با ظهور حضرت (عج) اتفاق می‌افتد.

صورت هر زائر را نگاه می‌کنم، حس رضایت را در چهر‌ه‌شان می‌بینم

هدیه گیاه تازه دیگر دانشجوی الزهرا که زائر اولی این مسیر است، اظهار داشت: اولین سالی هست که به عنوان زائر وارد این حماسه بزرگ شدم. از خوبی روزگار این بود که بعد از ۲ سال بسته بودن مرزها، حس و حال خوبی در جاده وجود دارد. تو صورت هر زائر یا خادم نگاه می‌کنم، حس لبخند و رضایت را در چهر‌ه‌شان می‌بینم. انگار که غمی ندارند و از شرایط راضی هستند. حتی خادم‌ها هم با دل خوش و رضایت خادمی می‌کنند.

این همه حضور اربعینی زوار با عنایت امام حسین (ع) است

مینا دلشاد دیگر دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش شیمی آلی الزهرا با بیان اینکه کاش مقداری زبان عربی بلد بود تا می‌توانست بهتر از خادم‌های عراقی تشکر کند، گفت: با برخی از نوجوان‌های عراقی به زبان انگلیسی هم صحبت شدم و متوجه شدم همه لطف این حضور مردم و خدام به عنایت امام حسین (ع) است. در این مسیر، دیگر بحث مهندس، دکتر، ایرانی، اروپایی، آفریقایی و غیره مطرح نیست، چرا که همه سر تا پا خاضعانه قدم در راه گذاشته‌اند.


جمعی از دانشجویان الزهرا در کربلای معلی

به گزارش فارس، این گروه از کاروان دانشجویی الزهرا در طول مسیر مهمان عتبه عباسیه در موکب قمی‌ها، موکبی از اهالی بصره، موکب امام رضا و در نهایت ‌و از همه مهم‌تر مهمان موکب عتب حسینیه در کربلای معلی بودند که توانستند به طور ویژه به حرم مشرف شوند و حتی هدایایی نیز از حرم دریافت کنند.

فیلمی از حضور دانشجویان الزهرا در طبقه فوقانی حرم امام حسین (ع)

استقبال خاص خدام حرم امام حسین (ع) از دانشجویان دانشگاه الزهرا به عنوان خاطره ای خوش در ذهن این زوار امام حسین (ع) نقش بسته است. خاطره‌ای که خستگی پیاده‌روی اربعین را برای آن‌ها زدود و آن‌ها را برای حضور مجدد در پیاده‌روی اربعین مصمم کرد.

پایان پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.