تدوین سند جامع ارتقای شاخص‌های فرهنگی در چهارمحال و بختیاری
23 مهر 1400 - 17:26
شناسه : 30113
2

علنی/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: سند جامعی امروز جهت ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان به تصویب می‌رسد، این سند باید مورد توجه وزارتخانه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌ها قرار بگیرد. احمد راستینه ۲۳ مهرماه در جلسه اختتامیه سفر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری […]

پ
پ

علنی/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: سند جامعی امروز جهت ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان به تصویب می‌رسد، این سند باید مورد توجه وزارتخانه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌ها قرار بگیرد.
احمد راستینه ۲۳ مهرماه در جلسه اختتامیه سفر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در پایان این سفر یک سند جامع جهت ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان به تصویب می‌رسد، اظهار کرد: این سند باید مورد توجه وزارتخانه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌ها قرار بگیرد.
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری می‌توانست قطب گردشگری، تولید صنایع‌دستی و اقتصاد اول گردشگری باشد، گفت: اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است، سند ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان باید در این راستا مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه در بحث سرانه ورزشی چهارمحال و بختیاری رتبه ۲۸ کشور را به‌خود اختصاص داده است، عنوان کرد: این استان ۲۲۰۰ متر از دریا ارتفاع دارد، اما این ظرفیت برای بحث تبدیل این استان به اردوبام رشته‌های ورزشی مورد غفلت واقع شده است.
راستینه افزود: موقعیت جغرافیایی چهارمحال و بختیاری، آب و هوای مساعد و ارتفاع از دریا از جمله ویژگی‌هایی است که می‌تواند بهترین شرایط را برای دوره آماده‌سازی تیم‌های ملی فراهم کند، اما شاهدیم اردوهای آماده‌سازی تیم ملی با هزینه گزاف در خارج از کشور برگزار می‌شود، باید این مسئله نیز در سند جامع ارتقای فرهنگی استان گنجانده شود.
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه ورزش و فرهنگ، بیان کرد: در بحث زیرساخت‌های فرهنگی در برخی شهرها وضعیت مطلوب و در برخی شهرها وضعیت نامطلوب است که این مسئله نماد بی‌عدالتی خواهد بود، بسیاری از پروژه‌های فرهنگی توسط خیرین احداث شده و برای تجهیز نیازمند اعتبار هستیم.
وی در خصوص وضعیت حوزه‌های علمیه‌، یادآور شد: حوزه‌های علمیه در تربیت نیروهای روحانی دچار مشکل هستند، حوزه‌های علمیه نیازمند اعتبار برای رفع مشکلات خود هستند، همچنین باید حمایت از مراکز قرآنی مدنظر باشد.
راستینه در پایان با تاکید بر اینکه معضل اول چهارمحال و بختیاری مسئله بیکاری است، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی برای ایجاد اشتغال در این استان وجود دارد، باید دستگاه‌های اجرایی و وزرتخانه‌ها در راستای سند جامع ارتقای شاخص‌های فرهنگی در راستای ایجاد اشتغال بکوشند.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.