بیش از ۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در خراسان رضوی انجام شد
20 آذر 1400 - 0:59
شناسه : 43900
1

علنی به نقل از ایسنا /خراسان رضوی رئیس هیات‌ مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی گفت: میزان جوجه‌ریزی در خراسان رضوی در آبان ماه سال جاری ۹ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۵۶۰ قطعه بوده است. احمد بروغنی در گفت‌وگو با علنی به نقل از ایسنا در خصوص قیمت جوجه گوشتی در بازار اظهار کرد: همچنین […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا /خراسان رضوی رئیس هیات‌ مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی گفت: میزان جوجه‌ریزی در خراسان رضوی در آبان ماه سال جاری ۹ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۵۶۰ قطعه بوده است.

احمد بروغنی در گفت‌وگو با علنی به نقل از ایسنا در خصوص قیمت جوجه گوشتی در بازار اظهار کرد: همچنین اداره پشتیبانی امور دام استان اقدام به واردات تخم‌مرغ نطفه دار کرده و به همین علت قیمت‌ها روند نزولی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: قیمت جوجه گوشتی در بازار برای نژاد آرین حدود ۷۰۰۰ تومان و برای نژاد راد بین ۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ تومان است. برای جوجه‌های وارداتی نیز قیمت ۶۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است‌. 
رئیس هیات‌ مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی با بیان اینکه مهمترین عامل افزایش قیمت‌ جوجه گوشتی مساله عرضه و تقاضاست، تصریح کرد: در هر شرایطی عرضه و تقاضا عامل اصلی تعیین قیمت‌ جوجه و مرغ است. هر چند عوامل دیگر مانند هزینه دارو، واکسن، نهاده و نیروی کار در بالا رفتن قیمت دخیل است اما اگر عرضه زیاد باشد و تقاضا کم، قطعا قیمت‌ها به زیر نرخ مصوب می‌رسد. البته بر عکس این موضوع نیز صدق می‌کند.
بروغنی ادامه داد: باید توجه داشت پرورش جوجه و مرغ با کالا یا حتی دام متفاوت است زیرا می‌توان کالا یا دام را برای مدت زمان طولانی‌تری نگهداری و سپس به بازار عرضه کرد اما چنین اقدامی در نگهداری از جوجه و مرغ ممکن نیست. در واقع بیشترین مدت زمان نگهداری مرغ حداکثر یک هفته است اما جوجه را نمی‌شود بیش از یک روز نگه داشت و باید تا پایان روز آن را با هر قیمتی به فروش رساند.
رئیس هیات‌ مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌شود در صورتی که تلفات نداشته و جوجه‌ها روند طبیعی پرورش خود را طی کند، طی ۴۵ روز آینده تولید مرغ زیاد شود و مشکلی در عرضه مرغ پیش نیاید. همچنین با ادامه این شرایط برآورد می‌شود قیمت مرغ افزایش پیدا نکند.
بروغنی با تاکید بر اینکه باید عرضه و تقاضا مشخص کننده قیمت باشد، بیان کرد: باید توجه داشت یارانه‌ دولت مختص نهاده‌هاست و تنها ۴۰ درصد از قیمت تمام شده مرغ را شامل می‌شود و به ۶۰ دیگر هزینه‌های آن مانند دارو، واکسن، حقوق کارگر، استهلاک سالن‌ها و… یارانه‌ای تعلق نمی‌گیرد؛ بنابراین با چنین شرایطی مرغدار مجبور است خود این هزینه‌ها را با قیمت بالا پرداخت کند.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.