برگزاری وبینار اکوسیستم استارتاپی ایران (ریسک ها و استراتژی ها) توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
به گزارش صلح خبر در این وبینار چالش های اقتصادی، ریسك های اکوسیستم کارآفرینی و استراتژی های استارتاپی ایران با حضور اساتید برجسته دانشكده كارآفرینی دانشگاه تهران: دكتر حسيني نيا، دكتر چيت ساز، دكتر پاداش و دكتر داوری، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و از گزارش جدید دیده بان كسب و كار با عنوان “استارتاپ های ایران ۲۰۲۲: ریسك ها و استراتژی ها” رونمایی می گردد.
توضیحات وبینار
هر اکوسیستم یا زیستبوم متشکل از یک یا چند چرخه حیات است و هر کدام از این چرخهها وابسته به عناصری هستند که با یکدیگر رشد میکنند و توسعه مییابند و نمیتوان اجزای یک اکوسیستم را مستقل از کل بررسی کرد. اکوسیستمها براساس عملکردشان رتبهبندی میشوند. هر چقدر رتبه اکوسیستمی بالاتر باشد، به معنای مساعد بودن فضای سرمایهگذاری در آن فضاست و سبب میشود، تیمها و سرمایهگذاران بیشتری را جذب کند.
استارتاپ با افراد یا سازمانهایی در ارتباط است تا بتواند رشد کند و به بلوغ برسد. این افراد یا سازمانها میتوانند منتورها، مشاوران، کارآفرینان، سرمایهگذاران منجی یا دانشگاهها، سازمان هاي دولتي و حمايتي(انکوباتورها، شتابدهندهها، فضاهای همکاری و…)، ارائهدهنده خدمات مشاوره اي حقوقي، مالي و شرکتهای بزرگ باشند. مجموعه این موارد را اکوسیستم استارتاپی ناميده مي شود. بهبود اکوسیستم استارتاپی بومی وابسته به شبکهسازی صحیح میان افراد، سازمانها و محیط استارتاپی در کشور است که فعالیتها و تعاملاتشان زمینه رشد استارتاپها و افزایش سرمایه ملی را رقم بزنند.
این وبینار با حضور اساتید برجسته دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران:
دکتر غلامحسین حسینی نیا: رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
دکتر احسان چیت ساز: عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر حمید پاداش: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
دکتر علی داوری: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
برگزار شده و در آن چالش های اقتصادی، ریسك های اکوسیستم کارآفرینی و استراتژی های استارتاپی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفته و از گزارش جدید دیده بان كسب و كار با عنوان “استارتاپ های ایران ۲۰۲۲: ریسك ها و استراتژی ها” رونمایی می گردد.
لازم به ذکر است به همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، شرکت در این وبینار رایگان بوده و ثبت نام برای عموم آزاد می باشد.
زمان وبینار: ساعت۱۷ چهار شنبه نوزده آبان ۱۴۰۰
منبع : صلح خبر
ثبت دیدگاه