انتقال "ایدز" از مادر به جنین در ایران به صفر رسید
10 آذر 1403 - 13:50
شناسه : 74286
4

انتقال "ایدز" از مادر به جنین در ایران به صفر رسید معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کشور ما انتقال اچ‌آی‌وی از مادر به جنین به صفر رسیده است. به این معنا که با درمان‌های ارائه شده، حتی مادرانی که اچ‌آی‌وی مثبت هستند می‌توانند فرزندان سالمی به دنیا بیاورند. – اخبار اجتماعی – به گزارش […]

پ
پ

انتقال "ایدز" از مادر به جنین در ایران به صفر رسید

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کشور ما انتقال اچ‌آی‌وی از مادر به جنین به صفر رسیده است. به این معنا که با درمان‌های ارائه شده، حتی مادرانی که اچ‌آی‌وی مثبت هستند می‌توانند فرزندان سالمی به دنیا بیاورند.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت پیش از این سه هدف اصلی برای کنترل ایدز تعیین کرده بود که به آن برنامه 90، 90، 90 گفته می‌شود. به این معنا که باید 90 درصد بیماران شناسایی شوند، 90 درصد بیماران شناسایی شده تحت درمان قرار گیرند و 90 درصد این افراد با مصرف داروها از نظر انتقال ویروس بی‌خطر شوند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر در سطح جهانی میزان شناسایی ایدز بسیار بالا رفته است. در منطقه مدیترانه شرقی که کشور ما نیز در آن قرار دارد، میزان شناسایی 17 درصد است، اما در کشور ما 56 درصد از موارد شناسایی شده‌اند و 85 درصد از مبتلایان تحت درمان قرار گرفته‌اند.

وزارت بهداشت: سرطان دهانه رحم در ایران شایع نیست

وی با بیان اینکه در کشور ما انتقال اچ‌آی‌وی از مادر به جنین به صفر رسیده است، گفت: به این معنی که با درمان‌های ارائه شده، حتی مادرانی که اچ‌آی‌وی مثبت هستند می‌توانند فرزندان سالمی به دنیا بیاورند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به روش‌های انتقال ویروس گفت: ویروس از طریق خون، مخاط و روابط جنسی منتقل می‌شود. درصد انتقال از طریق اعتیاد تزریقی طی سال‌های گذشته از 15 درصد به 3 درصد کاهش یافته و انتقال در زندان‌ها به کمتر از یک درصد رسیده است.

وی درباره آمار ایدز در کشور افزود: در حال حاضر تخمین زده می‌شود که 44 هزار بیمار مبتلا به اچ‌آی‌وی یا ایدز در کشور وجود داشته باشد که از این تعداد، 25 هزار نفر شناسایی شده‌اند. 20 هزار نفر از آن‌ها به مراکز وزارت بهداشت مراجعه کرده و خدمات درمانی دریافت کرده‌اند و 19 هزار نفر تحت پوشش درمان قرار دارند.

رئیسی خاطرنشان کرد: تمامی مراکز استان‌های ما دارای مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری هستند. در سطح جهانی در حال کار بر روی داروهای جدید و مؤثر برای درمان ایدز هستند. این داروها به صورت تزریقی بوده و هر 6 ماه یک‌بار به افراد مبتلا تزریق می‌شود و بار ویروس را کاهش می‌دهد که این موضوع می‌تواند تحولی بزرگ در درمان بیماری ایدز به شمار رود.

این خبر تکمیل می‌شود…

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.