انار و خواص آن
15 مهر 1402 - 19:33
شناسه : 64925
4

انار و خواص آن مزاج انار، سرد و تر است. انار شیرین؛ ملیّن و مدرّ ادرار می‌باشد. خوردن آن، دو سه ساعت بعد از غذا، در گرم‌مزاجان کمک به تخلیه معده و هضم کمک می‌کند. در گرم مزاجان سبب تقویت نیروی جنسی است. برای تقویت کبد و طحال، زردی، درد سینه، سرفه گرم، گرفتگی صدا […]

پ
پ

انار و خواص آن

مزاج انار، سرد و تر است.

انار شیرین؛ ملیّن و مدرّ ادرار می‌باشد.

خوردن آن، دو سه ساعت بعد از غذا، در گرم‌مزاجان کمک به تخلیه معده و هضم کمک می‌کند.

در گرم مزاجان سبب تقویت نیروی جنسی است.

برای تقویت کبد و طحال، زردی، درد سینه، سرفه گرم، گرفتگی صدا و خارش مفید است.

انار غذاییت کمی دارد اما خون بسیار خوبی تولید می‌کند.

انار-1.jpg

انار شیرین مخصوصاً به صورت شربت برای نرم کردن حنجره (بهبود صدا و رفع گرفتگی آن ) و مجاری هوایی خوب است.

انار ترش برای گلو و حنجره مضر است.

رب انار برای رفع ویار زنان باردار مفید است.

آشامیدن آب انار که با پیه‌ی داخل آن گرفته باشند همراه با شکر، برای اسهال صفرا و تقویت معده و رفع یرقان (زردی) و جرب و خارش مفید است.

انار شیرین، بازکننده انسدادها و گرفتگی‌ها است و سبب نیکو کردن رنگ چهره نیز می‌شود.

آب انار و رب انار برای کودکان مفید است و باعث رفع مشکلات گفتاری آنان نیز می‌شود.

انار شیرین نفّاخ است.

32219OUgYSSj

_ نشانه‌های بهترین نوع انار شیرین:

بهترین نوع انار شیرین، اناریست که کاملاً رسیده باشد، دانه‌های آن بزرگ و آبدار باشد و هسته وسط دانه، نرم و نسبتاً کوچک باشد.

بهتر است دانه‌های انار را با کمی‌از پره‌ها و پیه میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.

ادامه دارد….

ف.یوسفی

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.