اصل بی طرفی در انتخابات رعایت شود/ لزوم ارتقاء هوش مالی و کارآفرینی در مدارس
20 خرداد 1400 - 16:02
شناسه : 5976
2

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: ارتقاء هوش مالی و کارآفرینی دانش آموزان با جدیت و تلاش مستمر از سوی وزارت آموزش و پرورش پیگیری و دنبال شود. علیرضا آشناگر 20خردادماه در نشست مشترک شورای اداری و شورای آموزش و پرورش استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان با اشاره به سفر وزیر آموزش و […]

پ
پ

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: ارتقاء هوش مالی و کارآفرینی دانش آموزان با جدیت و تلاش مستمر از سوی وزارت آموزش و پرورش پیگیری و دنبال شود.

علیرضا آشناگر 20خردادماه در نشست مشترک شورای اداری و شورای آموزش و پرورش استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: به طور قطع این سفر برای رفع مشکلات زیرساختی و آموزشی استان سمنان بسیار دارای اهمیت است و عملکرد آموزش و پرورش در استان سمنان ،در سال های گذشته مثبت بوده است.

وی تصریح کرد: معلمان استان سمنان جزو معلمان خلاق و پرتلاش هستند و آموزش و پرورش، دانش آموزان و فرهنگیان استان سمنان در دوران کرونا و قبل کرونا بسیار خوب اقدام کردند.

وی با بیان اینکه، کرونا جامعه ما به ویژه نظام آموزش و پرورش را تحت تاثیر قرار داد، تصریح کرد: در کوتاه مدت به دلیل نبود تجربه و جدید بودن پدیده کرونا واکنش جدی وجود نداشت.

استاندار سمنان تصریح کرد: آموزش و پرورش از دستگاه هایی بود که به سرعت خودش را با کرونا تطبیق داد و روش جدیدی برای کسب دانش راه اندازی شد.

وی ادامه داد: با وجود این که آموزش مجازی نوپا است اما در برخی از هزینه ها صرفه جویی شد و باب جدیدی در بحث آموزش باز شد.

استاندار سمنان اضافه کرد: ان شاء الله بیماری کرونا در سطح دنیا و کشور ما به پایان خواهد رسید اما سوال مهم آن است که چقدر اطمینان داریم که آثار این بیماری ماندگار نباشد؟ و چه روش هایی را تجربه کردیم که در پسا کرونا برای کاهش آسیب های اجتماعی بهره ببریم؟

استاندار سمنان اضافه کرد: نهادینه شدن فاصله اجتماعی در پسا کرونا هم ادامه یابد و آموزش و پرورش فرصتی برای انتقال داده و ارتقاء دانش است و در کنار آن به تقویت ارتباطات و پرورش دانش آموزان باید توجه شود.

استاندار سمنان تصریح کرد: دانش آموزان ما ناگزیر به خلع ارتباطی شدند و باید با روش جدید برای کاهش آسیب های ناشی از دوران کرونا تلاش شود و برای رفع بیماری های روحی در دوران پسا کرونا به طور ویژه اقدام شود.

آشناگر تصریح کرد: ارتباط عاطفی و روانی در دوران کرونا از دانش آموزان گرفته شده است و ماندگاری بچه ها در خانه و بلاتکلیفی والدین در ماندگاری دانش آموزان در خانه مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: در پسا کرونا ،آموزش و پرورش به احتمال دچار چالش هایی خواهد بود و لازم است روش جدیدی برای روش مشکلات تبیین شود.

استاندار سمنان اضافه کرد: برای پر کردن خلع روانی ناشی شرایط کرونا از ظرفیت روان شناسان و متخصصان روح و روان استفاده شود.

آشناگر تصریح کرد: بحث ارتقاء مهارت های فنی در نظام آموزشی باید مورد توجه باشد و نظام آموزشی را باید به سمت مهارت آموزی و تامین بازار کار مورد نیاز کشور روانه کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در نظام آموزشی ما باید به طور جدی برنامه ای تدوین شود تا هوش مالی دانش آموزان تقویت شود.

آشناگر تصریح کرد: دانش آموزان با بازارهای مختلف مالی آشنا شوند و ارتقاء هوش مالی و کارآفرینی در آموزش و پرورش باید مورد توجه باشد.

استاندار سمنان ادامه داد: به خلاقیت و نوآوری در تحصیل و آموزش و پرورش پرداخته شود و در نظام ارزیابی آموزش و پرورش به نوآوری هایی بیشتر توجه گردد.

وی گفت: هم خیران و هم دولت در بحث بازسازی و نوسازی فضای آموزشی استان سمنان ورود کردند و دولت هم به طور جدی در این وادی در تلاش است.

وی تصریح کرد: آقای روحانی از طریق نامه نگاری های انجام شده مساعدت های جدی در بخش های مختلف برای استان سمنان داشتندو لیست اماکن آموزشی خودمان را به وزارت کشور و اقای نجار دادیم تا اقدامات برای مقابله و مدیریت در دستور کار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: برای تکمیل طرح نظام رتبه بندی معلمان تلاش های خوبی صورت گرفت و دولت و به معنی عام کلمه حاکمیت با گشاده دستی برای ارتقاء جایگاه نظام آموزشی تلاش کند.

وی با بیان اینکه معلمان‌ ما باید به معنی واقعی کرامتشان حفظ شود تصریح کرد: در ارتباط با اموال مازاد هم پول حاصل از فروش و مولد سازی به استان سمنان برمی گردد و با فروش مدارس تخریبی یا بدون استفاده می توان برای تکمیل فضای های آموزشی اقدام کرد.

استاندار سمنان گفت: مصوبه قانونی مولد سازی و فروش اموال مازاد مورد توجه قرار گیرد و بنا نیست اموال این استان فروخته شود تا اعتبارش در دیگر نقاط کشور هزینه شود بلکه تمام اعتبارهای حاصل از فروش اموال مازاد به خود استان برمی گردد و اگر اینطور نباشد خلاف قانون است.

دستگاه‌های اجرایی اصل بی طرفی را در انتخابات رعایت کنند

استاندار سمنان گفت: دستگاه های اجرایی استان سمنان در برگزاری فرایند سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اصل بی طرفی را باجدیت دنبال کنند.

وی افزود: دو رویداد مهم را در پیش داریم که انتخابات پیش رو از مهم ترین انتخاباتی است که در سطوح ملی و محلی دارای اهمیت است.

این مقام ارشد اجرایی خاطرنشان کرد: خواهش ما از دستگاه های اجرایی آن است که در برگزاری فرایند انتخابات کاملا بی طرف باشند و امکانات دولتی به نفع هیچ فردی چه در انتخابات شورا و چه در انتخابات ریاست جمهوری استفاده نشود.

وی اضافه کرد: در برگزاری انتخابات وسایل نقلیه و تجهیزات و کارکنان دستگاه های اجرایی را نیاز داریم و فضای انتخابات باید با شور و انگیزش بیشتر ادامه یابد.

استاندار سمنان تصریح کرد: صندوق‌های رای محل داوری است و باید تلاش کنیم مشارکت در انتخابات افزایش یابد.

وی اضافه کرد: از مردم و دستگاه های اجرایی و صنعتگران که در بحث مدیریت خاموشی برق نهایت همکاری را دارند، نهایت قدردانی را دارم.

استاندار سمنان تصریح کرد: صنعتگران ما هفته ای یک روز تعطیل هستند تا برق قطع عامه مردم نشود و فشار به مردم وارد نشود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.