آمادگی ایران برای انتقال تجربیات خود در حوزه حج به کمیته حج جامو و کشمیر+فیلم
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با رئیس و مسئولان کمیته حج جامو و کشمیر با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در حوزه حج تجربیات بسیار خوبی در حوزه اجرایی، فرهنگی و پزشکی دارد، گفت: آمادگی داریم این تجربیات را در اختیارتان قرار دهیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلاموالمسلمین سید عبدالفتاح نواب در این دیدار که امروز در مکه انجام شد، افزود: این تجربیات را میتوانید بومیسازی و برای تسهیل امور زائرانی که از این منطقه به حج مشرف میشوند، استفاده کنید.
وی لزوم هوشیاری در مقابله با دشمنیهایی را که با کارهای نو در حوزه حج صورت میگیرد یادآور شد و خطاب به حاضران گفت: چون شما برای خدا به این عرصه وارد شدید و با حق تعالی معامله کردید باریتعالی نیز راههای چگونه برخورد کردن با این دشمنیها را پیشِ روی شما خواهد گشود.
سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه در سالهای آغازین انقلاب توطئههای مختلفی علیه نظام اسلامی از داخل و خارج برنامهریزی میشد، تصریح کرد: امام امت (ره) در همه کارها خدا را مدنظر داشت و خدای بزرگ هم توسط مردم این توطئهها را نقش بر آب میکرد.
در ادامه این دیدار سرپرست حجاج ایرانی راهاندازی مدرسه حج در جامو و کشمیر را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به اینکه با حضور خانم صفیه شاهبیگ بعنوان رئیس کمیته حج کشمیر کارهای جدیدی در این حوزه در حال انجام است ، اظهار داشت: فعالیتهای شما امید در دل کشمیریها ایجاد کرده که باید روزبهروز به سمت فعالیتهای جدید و کارهای نو سوق داده شود.
نواب موفقیت رئیس کمیته حج کشمیر را نتیجه تلاشهای صورت گرفته عنوان و تصریح کرد: مسئولیت داشتن اهمیت دارد ولی تأثیرگذار بودن اهمیتش بیشتراست.
وی توصیههایی به رئیس کمیته حج کشمیر ارائه کرد و گفت: نیازهای این منطقه در ارتباط با حج را احصاء کنید و برای رشد معرفتی روحانیون ، دست اندرکاران و زائران کاروانها برنامه ریزی کنید و کارهای مهم و فراگیر و توجه به مردم مستضعف را در اولویت قرار دهید.
در ابتدای این دیدار خانم صفیه شاهبیگ نیز با اشاره به اینکه برای نخستین بار است که یک زن در این پست قرار میگیرد از تعداد زائران کشمیری در حج امسال و برنامهریزی انجام شده برای اعزام و ارائه خدمات به آنان گزارش داد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته زبان فارسی در این منطقه رواج داشته است بر لزوم احیای ارتباطات تاریخی و فرهنگی مشترک تاکید و تصریح کرد: باید تلاش کنیم این ارتباط ریشه دار و تاریخی احیاء شود و قطع نشود.
دیگر اعضای این هیئت نیز با بیان اینکه اسلام از ایران به کشمیر رسیده است، بر پیروی از خط امام امت و اولویت قائل شدن بر وحدت میان مسلمانان تاکید کردند.
در پایان این دیدار که در فضایی معنوی و صمیمی برگزار شد هیئت کشمیری از نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درخواست کرد که سلام آنها و مردم جامو و کشمیر را به مقام معظم رهبری برسانند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه